avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
rexone a scris:

salutare!!!!
daxia felicitari!!!
eu am fost disparuta in misiune....:stunned: de 3 zile muncesc non stop....abia m-am adunat pe acasa....
ce ati mai facut in lipsa mea???

mersi draga ... sper sa fie bine ... eu am inceput obligatiile ca sa imi foloseasca si la posibilul nou job :D ... si merg inainte ... acu plec dupa Maia va pup si sa aveti un wk placut ...
daxia, bafta multa!
rexone, o sa recuperezi" timpul pierdut" care de fapt nu e pierdut ci doar dedicat altor " trebi"!
blacky-mai trebuie si sa ne odihnim, nu?
blaze- azi s-or fi inecat toate da maine cu siguranta va fi mai bine!
Aveti grija!
nurki a scris:

blaze- azi s-or fi inecat toate da maine cu siguranta va fi mai bine!
Aveti grija!

==============================================================
ihi! cum sa nu fie mai bine? sotul meu va fi plecat toata saptamana viitoare, cu probleme de serviciu...raman eu si mama si tata, si am o stare de zile mari, cam asa :(:sorry::stunned:
macar de m-as apuca naibii de invatat!!!
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
blaze, utilizator
blaze, starea asta " de bine" o cunosc si eu- saptamana trecuta , pe vremea asta, ma incercau si pe mine niste sentimente tare "pozitive".
E normal pana la urma sa simtim asa....e greu fara ei, da cumva trece saptamana....
Drept sa-ti spun si mie imi vine sa ma catar pe pereti cand aud ca trebuie sa plece: si ma simt deprimata si trista si singura si speriata...
Da' pe urma incepe o noua saptamana si timpul trece totusi repede.
Hai, n-ai zis tu ca suntem puternice?:)

Pt "python" : nu stiu daca vei mai citi forumul, dar iti doresc si eu toate cele bune, spor la invatat, putere si sa ne " reintalnim" cu bine!:)
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2011
ContSters179856, utilizator
eu am ajuns sa ma bucur cand pleaca d-l de acasa...macar atunci am numai un copil si nu doi...desi e mai mare decat mine cu 10 ani, tot neintarcat si nematurizat este.sufera de atentie mai rau decat Timi...iar, eu mai trebuie si sa invat....X-(

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)