mie nu imi place deloc fara omul meu ... cand a inceput sa lucreze in ture mi-a fost foarte greu sa lipsesca 24 ore de acassa, mai ales cand ii cadea tura duminica sau de sarbatori ... daca ar fi sa dau la INM sigur ne-am muta cu totii la Bucuresti 1 an pt ca pe noi ne-ar omori despartirea ... la fel si cu examenul direct pe post ...
Referitor la interviul de luni sunt putin dezamagita de aptul ca si in privat se practica schimbatul regulilor in timpul jocului combinat cu informatii proaspete despre staf - stii cum se zice ca la stres se vede cum reactioneaza omul ... concluzia la care am ajuns nu e una foarte buna ... si stau sa ma gandesc daca merita sa periclitez posibilitatea de a intra la magistratura ... la interviu ma duc dar nu sunt sigura ca vreau job-ul ... daca ma intelegeti ... pana luni le voi analiza ...
edit
ce e cu magiunel (python) de ce si-a sters contul, sper ca nu abandoneaza lupta ?
'Neata!
Daxia, eu zic sa nu te mai gandesti acum la nimk- te duci mai departe, cu Dumnezeu inainte- cum o fi, o fi ...si gata!
blaze, ce faci?
python si-a sters contul dar sunt sigura ca nu abandoneaza lupta!
Eu azi - program administrativ - am o gramada de facut- sper sa si pot- m-a tot sacait toata saptamana o durere surda- am crezut ca-i coloana ca am probleme-dar cred ca e ................rinichiul!Pai nu suntem de groaza si eu si Horia?! ( o fi "contagios" ("contagioasa") - asta, litiaza renala sau cum ii zice :D ).
Pe la voi e frig? Aici a batut aseara vantul de-am crezut ca ne ia pe sus....urat, f urat!
hello la toti ... la noi ploua mocaneste, nu am chef de nimik desi si eu as avea destule de facut :"> ... nurki matinala ai fost draga azi :P ... referitor la luni categoric nu am nimik de pierdut ... stiti cum se zice: nebanuite sunt caile Domnului ... incerc si eu sa ma apuc de treburi, va pup si ne mai auzim mai incolo, o zi faina si cu spor dragelor =D>
"servus" dragelor!
sunt ceva mai bine azi, poate pentru ca e sambata...trebuie sa duc fetele la o zi de nastere, afara ninge " orizontal ", a venit vijelia aia de la voi , nurki, s-a mutat la Cluj...
citat din L.C. Kovesi : " situatia de la CSM blocheaza toata politica de personal"=D>
cu atat mai mult , daxia, job-ul asta poate fi un element de siguranta suplimentar, daca-l iei vei aborda mai destinsa si problema magistraturii...
iar daca ei nu sunt fair-play, nu pune la inima, va fi un imbold in plus, tot pentru magistratura...
ce buna sunt la teorie!!!
cred si eu, daca e trup si suflet langa tine.
Al meuX-(
Acum de ex, in loc sa se ocupe el de Timi, ca sa mai citesc si eu....unde crezi ca e...la mami sa mai suga un pic.