avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
inca nu am cautat...dar, te anunt daca gasesc ceva
blacky78 a scris:

inca nu am cautat...dar, te anunt daca gasesc ceva

saru'mana :love1:
tocmai ca am fost sunata sa ma duc luni la interviu :yeah:, de primul hop am trecut acu ramane sa-l impresionez pe sefu cel mare ... voi fi eu insami naturala si increzatoare in fortele proprii ... doamne ajuta!
salutare!!!!
daxia felicitari!!!
eu am fost disparuta in misiune....:stunned: de 3 zile muncesc non stop....abia m-am adunat pe acasa....
ce ati mai facut in lipsa mea???
foarte tare codul! trebuie rasfoit si vazut ce zice....
azi mi-am facut nervi in instanta.....cu un proaspat magistrat care admite proba cu martori pt.demonstrarea unei stari, stare ce rezulta din inscrisurile de la dosar:D....ei, la draku!
saptamana asta n-am citit nimic si nu-mi place deloc! in plus, imi pierd antrenamentul!

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)