avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
gofy a scris:

Sarcina decurge bine, eu sper sa fie fetita, cat despre cafea...numa asa o gura...

sa inteleg ca mai ai un baiat? :D si eu am baut cate o cafea pe zi cat am gost gravida cu ambele fete, mai ales ca aveam tensiunea foarte mica deci era chiar recomandat ... pe cand trebuie savina pe lume?
daxia0022 a scris:

gofy a scris:

Sarcina decurge bine, eu sper sa fie fetita, cat despre cafea...numa asa o gura...

sa inteleg ca mai ai un baiat? :D si eu am baut cate o cafea pe zi cat am gost gravida cu ambele fete, mai ales ca aveam tensiunea foarte mica deci era chiar recomandat ... pe cand trebuie savina pe lume?

da , am un baietel si de aceea sper sa fie fetita; trebuie sa vina pe lume prin 20-24 august
in cazul asta, gofy, cam sari peste INM, dar pentru octombrie esti apta, cu doi copii mici, dintre care unul nou-nascut!!!!
cati ani are cel mare?
eu am doua fete, una dupa alta, acum sunt de scoala, si tot e greu uneori...
va multumesc tuturor pt incurajari ... interviul a fost mai mult decat ok ... daca e sa fie mai e o tura saptamana viitoare si peste 2.3 zile ma suna sa-mi spuna daca m-am calificat in runda finala ... referitor la copii intre ale mele sunt 5 ani (3 si 8) si pot sa spun ca abia de acum incepem incet incet sa ne intelegem om cu persoana ... in casa la noi e o nebuni continua ... dar e frumos si nu as schimba nimik :hugall:... si acum sa trecem la ale noastre, cum stati cu studiul? eu saptamana asta trebuie sa termin obligatiile ...
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
daxia0022, utilizator
neata.
si eu ar trebui sa termin penall general.ma enerveaza autorii astia...trebuie sa citesti din 3 carti ca sa acoperi toate"ideile" lorX-(

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)