Toto, fruncea sus!
Eu sunt tare "bucuroasa'....a plecat mama la tara si iar, nu am cu cine sa o las pe Timi:thumbup::yeah:
Azi am reusit sa citesc cauzele care inlat rasp pen si executarea pedepsei+pedepsele+liberarea conditionata...am fost f. harnica, pentru ca a dormit Timi 3 ore si juma, dar maine nu se stie daca mai am norocul asta:P#-o
Neata, fetelor
Am dat-o azi in bara. A sunat ceasul la 6,10 si ma gandesc....numai un minut mai stau si..m-am trezit la 7,35, am intarziat;)..no da se mai intampla.
Azi nu am asa de multa treaba la lucru, fac grile din penal;)
Intrebare
Nu exista concurs real de infractiuni cand:
a. 2 sau mai multe infractiuni au fost savarsite de aceasi persoana inainte de a fi condamnata definitiv pentru vreuna din ele, daca una din infractiuni a fost comisa pentru savarsirea sau ascunderea altei infractiuni
b. o actiune sau inactiune, savarsita de aceeasi persona, datorita imprejurarilor in care a avut loc, si urmarilor pe care le-a produs, intruneste elementele mai multor infractiuni
c. in continutul unei infractiuni, intra a element sau ca circumstanta agravanta, o actiune sau inactiune care constituie prin ea insasi o fapta prevazuta de legea penala