avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia0022 a scris:

pe mine copiii ma umplu de energie cu toate ca micuta mea e bagata in priza iar cea mare e la scoala si trebuie indrumata ... sunt sensul existentei mele ... va urezo dupa amiaza placuta :vishenka:

esti o norocoasa.
1 an si 4 luni Timi m-a trezit noaptea din 2 in 2 ore, iar dupa si pana in prezent de cel putin 2 ori pe noapte.Sa vreau si nu mai am de unde atata energie.
buna dimineata! inteleg ca nu a baut nimeni cafeaua inca? mi-ar place o cafea pe terasa, soare, pomii infrunziti, CSM-ul sa anunte un concurs, cu locuri bune, si muuuulte...iar am
luat-o razna!
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
blaze, utilizator
buna dimineata ... :coffee: am baut-o in sedinta :angry: ... asta e ... draga blaze si eu mi-as dori asa ceva =D> ... cum merge studiu?
am baut cafeaua la 6, dar s-a trezit si Timi si s-a cam dus si invatatul si orice alta activitateX-(.seara nu vrea sa se culce inainte de ora 23...dimineata se trezeste cu noaptea in cap.
e "infernal" copilul asta....efectiv nu stiu ca sa ma mai fac cu ea....merg 2 televizoare pe desene(fiecare cu alt desen animat, merge si combina pe muzica), iar ea sta in a treia camera.nici pe WC nu pot sta singura...:((incep sa-mi doresc sa ma duc la INM, macar 5 zile pe saptamana imi limpezesc creierii...ce mama denaturata, nu-i asa?#-o
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
ContSters179928, utilizator
vrea cineva o buc de prajitura cu fructe?

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)