pe mine copiii ma umplu de energie cu toate ca micuta mea e bagata in priza iar cea mare e la scoala si trebuie indrumata ... sunt sensul existentei mele ... va urezo dupa amiaza placuta :vishenka:
esti o norocoasa.
1 an si 4 luni Timi m-a trezit noaptea din 2 in 2 ore, iar dupa si pana in prezent de cel putin 2 ori pe noapte.Sa vreau si nu mai am de unde atata energie.
buna dimineata! inteleg ca nu a baut nimeni cafeaua inca? mi-ar place o cafea pe terasa, soare, pomii infrunziti, CSM-ul sa anunte un concurs, cu locuri bune, si muuuulte...iar am
luat-o razna!
am baut cafeaua la 6, dar s-a trezit si Timi si s-a cam dus si invatatul si orice alta activitateX-(.seara nu vrea sa se culce inainte de ora 23...dimineata se trezeste cu noaptea in cap.
e "infernal" copilul asta....efectiv nu stiu ca sa ma mai fac cu ea....merg 2 televizoare pe desene(fiecare cu alt desen animat, merge si combina pe muzica), iar ea sta in a treia camera.nici pe WC nu pot sta singura...:((incep sa-mi doresc sa ma duc la INM, macar 5 zile pe saptamana imi limpezesc creierii...ce mama denaturata, nu-i asa?#-o