si inca o intrebare: poate constitui motivarea deciziei de suspendare pe 52 al.1 lit.a, instiintarea salariatului ca a inceput cercetarea prealabila disciplinara impotriva sa?
Pai art 52 lit a spune asa : pe durata cercetării disciplinare prealabile, în condiţiile legii; .
Ori, "pe durata" inseamna ca deja este sau ar trebui sa fie demarata cercetarea administrativa. Iar "in conditiile legii" ca si conditie inseamna ca o continuare a prestarii muncii de către salariatul cercetat ar putea influenţa deraularea cercetarii.
Rexone, o sa continuam discutia, s-a trezit fi-miu si trebuie sa respect "procedura". Scrie-mi nr. tau de telefon pe privat.
buna dimineata dragilor ... si o :coffee: calda de la mine ... azi am inceput in forta, nu am avut somn si de la 5 la 6.30 am bagat productie :D, la job am inteles ca seful de la juridic vine mai tarziu decat s-a preconizat si le recomanda sa aduca debutanti, deh e criza si pt un absolvent o incadrare la minimul pe economie reprezinta ceva extraordinar iar pt firma alt avantaje ... oricum nu sunt dispusa sa renunt nici macar la un leu daca e sa fie va fi daca nu ... nu stiu ei ce pierd :D