avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Scarlet, cred ca o sa-mi iau si eu Udroiu, chiar daca procedura penala e foarte departe fata de unde sunt eu acum ( sunt la inceput :D). Ma gandesc ca daca adun mai multe carti poate pun mana pe ele...am facut raportul juridic civil , si de o saptamana trag cu eleganta pisica de coada!
daxia, trebuiau sa te sune azi? parca ai aflat ca " factorul de decizie" si-a amanat sosirea, asa ca probabil s-a amanat si anuntarea " alesilor"...
acu am deschis azi calculatorul ... toata ziua in bucatarie ...deh luni e ziua domnului si maine avem oaspeti ... nu m-a sunat nimeni si se pare ca pe astia ii tenteaza debutanti iar tinand cont de faptul ca de firma asta am auzit numai de bine dar nu cand vine vorba de bani .... deci varianta debutantului va fi foarte bine luata in calcul ...deci azi nu am citit nimik, maine daca reusesc dimineata sa aloc 2 ore sunt fericita ... deci am depasit termenul stabilit pentru obligatii :"> asta e daca nu e dupa colt termenul ... voi cu ce va laudati?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Februarie 2011
daxia0022, utilizator
seara buna!
eu ma laud ca sunt in grafic cu...administratia casei....si cu pregatirea dosarelor in lucru....n-am mai citit nimic din realele mele (cred ca o sa ajung de poveste cu aceste drepturi reale!:P)....maine am instanta, arhiva, registratura, carte funciara....dragut :D
va doresc o saptamana plina de "succesuri":P
daxia, capul sus! daca vor un stagiar, vor avea prestatia unui stagiar! experienta si stiinta trebuie platite!!!!
buna dimineata dragilor ... si o :coffee: sa ne trezim dupa wk-end ... rexone la fel gandesc si eu :D ... l-ati vazut pe ministrul justitiei la Realitatea ... referitor la intrarea in vigoare a codurilor a declarat ca sunt semnale din partea clasei politice ca acestea ar putea intra in vigoare la 1 octombrie 2011, perioada putandu-se prelungi pana la 1 ianuarie 2012 :stunned:... acu cum ne-a fi norocul ...
daxia0022 a scris:

buna dimineata dragilor ... si o :coffee: sa ne trezim dupa wk-end ... rexone la fel gandesc si eu :D ... l-ati vazut pe ministrul justitiei la Realitatea ... referitor la intrarea in vigoare a codurilor a declarat ca sunt semnale din partea clasei politice ca acestea ar putea intra in vigoare la 1 octombrie 2011, perioada putandu-se prelungi pana la 1 ianuarie 2012 :stunned:... acu cum ne-a fi norocul ...
Buna dimineata si o saptamana excelenta sa aveti
Eu cred ca ar vrea ei sa intre in vigoare la 1 octombrie dar mira-m-as sa intrein vigoare chiar atunci.
Eu am inceput procedura penala dupa Udroiu. Mama.....cate modificari....de speriat, fratilor......Trebuie sa ma pun "bine" cu procedura penala care imi mananca parul alb....noroc ca ma vopsesc ca altfel......

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)