avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blacky78 a scris:

daxia0022 a scris:

[ link extern ] /
... ce parere aveti? ni se pregateste ceva?

nenea asta e evaziv ca de fiecare data.
dar, tind sa cred ca va fi un singur examen cu mai multe posturi...nu se stie cand....mie mi-ar conveni in august...:Pvoua nu?
...cu cat scapam mai repede de calvar cu atat mai bine...e prea mult timp pana in noiembrieX-(:((si nu vom reusim sa ne turam motoarele

cica:"Urmariti ordinea de zi."Asta nu e sanatosX-(
Neata tuturor!
Doamen ce bine ar gi sa fie examen in august sau iun orice caz mai repede de octombrie sa scapam de noile coduri si oricum.....pana in octombrie.....parca mai sunt cateva secole nu cateva luni:((
buna dimi!
azi citesc si eu mai mult!:yeah:
o trimit pe Timi la mamaaaaaaa!=D>
ce parere aveti de afirmatia lui Udroiu:
"Sunt subiecti activi in actiunea penala, contribuind la sustinerea acuzarii:
i)...
ii) judecatorul care admite plangerea formulata impotriva solutiei de netrimitere in judecata dispusa de procuror, cu retinerea cauzei spre rejudecare
.":O
draga mea eventual intrebari din civil general si obligatii ... ::love1:
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2011
daxia0022, utilizator
blacky78 a scris:

ce parere aveti de afirmatia lui Udroiu:
"Sunt subiecti activi in actiunea penala, contribuind la sustinerea acuzarii:
i)...
ii) judecatorul care admite plangerea formulata impotriva solutiei de netrimitere in judecata dispusa de procuror, cu retinerea cauzei spre rejudecare
.":O
Vad ca te-ai apucat si tu de procedura penala. Eu sunt acum la competenta......Mama ....da s-a schimbat ingrozitorX-(

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)