avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia0022 a scris:

buna dimineata dragilor ... si o :coffee: calda de la mine ... azi am inceput in forta, nu am avut somn si de la 5 la 6.30 am bagat productie :D, la job am inteles ca seful de la juridic vine mai tarziu decat s-a preconizat si le recomanda sa aduca debutanti, deh e criza si pt un absolvent o incadrare la minimul pe economie reprezinta ceva extraordinar iar pt firma alt avantaje ... oricum nu sunt dispusa sa renunt nici macar la un leu daca e sa fie va fi daca nu ... nu stiu ei ce pierd :D
Neata dragilor......
Daxia, nu te descuraja si ai incredere in tine. Nu lua ins eama toate vorbele. Bafta, iti tinem pumnii
Buna dimineata! in sfarsit, e vineri! am avut o saptamana grea, dar azi vine si sotul meu acasa, si viata va fi mai roz...
Scarlet, inteleg ca ti-ai luat Udroiu si iti place...ai citit cumva si din Neagu, poti sa faci comparatie?mie Neagu mi s-a parut foarte stufos, enervant de incarcat uneori...
daxia, sa " te vinzi" scump, ca sa merite schimbarea...oricum ziua de munca la privat are minim 10 ore, macar sa stii de ce...
blaze a scris:

Buna dimineata! in sfarsit, e vineri! am avut o saptamana grea, dar azi vine si sotul meu acasa, si viata va fi mai roz...
Scarlet, inteleg ca ti-ai luat Udroiu si iti place...ai citit cumva si din Neagu, poti sa faci comparatie?mie Neagu mi s-a parut foarte stufos, enervant de incarcat uneori...
daxia, sa " te vinzi" scump, ca sa merite schimbarea...oricum ziua de munca la privat are minim 10 ore, macar sa stii de ce...
L-am luat pe Udroiu-procedura penala, deocamdata am ajuns numai la actiunea penala. Crede-ma ca are un stil foarte accesibil fata de Neagu....care e ingrozitor de stufos si greoi....Daca o sa incerci sa-l studiezi...crede-ma ca o sa iti placa dar totusi cred ca trebuie completat si cu neagu. Parca e subtirel Udroiu..
:yeah:
am terminat penalul general.am citit dupa Udroiu, dar trebuie completat si cu Mitrache.sambata si duminica as vrea sa fac o sinteza a practicii pe penal general.

incep sa ma simt ca in facultate, cand stateam in camin si eram cate 6 in camera, iar eu trebuia sa invat ori pentru seminarii ori pentru examene.Insa zgomotul pe care il faceau celelalte 5 colege e echivalent cu galagia produsa de Timi.:((

de luni incep procedura penalaX-(#-o...iubirea vietii mele
eu am avut o zi de tot rahatul :angry: abia cu incepe sa ma lase durerea de cap ... desigur ca nu am mai citit nimik si nici telefonul nu a sunat ... o saptamana care a inceput promitator s-a terminat lamentabil ... iar eu nu am reusit sa termin obligatiile :sorry: ... sa vedem ce voi putea recupera in wk-end dar putin probabil, pt ca maine va fi program administrativ iar duminica sunt singura cu fetele deci .... o seara placuta va doresc
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
daxia0022, utilizator

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)