avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
vad ca toata lumea serveste penal....mai e cineva la reale? ati vazut modificarile din NCC referitoare la uzucapiune???
daxia tu esti deja la obligatii....cum ai dovedit realele?
rexone a scris:

vad ca toata lumea serveste penal....mai e cineva la reale? ati vazut modificarile din NCC referitoare la uzucapiune???
daxia tu esti deja la obligatii....cum ai dovedit realele?

nu am dovedit nicicum realele ca am sarit direct la obliagatii ... motiv lesne de inteles, o gramada de chestii cu care as lucra la noul job :P si care recitindu-le mi-au prins tare bine la interviul nr. 2 ... pana acum nu a sunat telefonul sa ma cheme la interviul nr. 3 :sorry:
o veste buna mi s-a preschimbat termenul la recursul cu banca din 31 octombrie in 11 aprilie, poate ca in saptamana floriilor va fi onorata instanta luminata la cap si va intelege problema ...
eu azi am avut o zi tampita de tot ... nu degeaba am inceput cu sedinta ... nu am citit nimik ... acu fac notificarea catre banca cum ca vreau sa nu mi se aplice actu aditional facut de ei pe care oricum le-am zis ca nu-l accept dar ... sa fie ca la sah, o miscare inainte ... revenind la forma initiala raman clauzele abuzive pe care le-am demontat cu totul in recurs ... acu om vedea ce va iesi ...
la uzucapiune MODIFICARI #-o#-o avem si uzucapiune mobiliara :D
maine voi fi pe la CAB si voi vizita libraria....sa vedem daca exista si obligatii cu NCC....
ti-am zis ca iti vei adjudeca postul....nu am urma de indoiala in privinta asta! dar ce atatea interviuri pt.un job?!:hm:
pe aici ninge :-/ si nu mai vine primavara!!!!!!:(
pai prima data m-a vazut fatuca de la resurse umane, ea a triat CV-urile, dupa aia m-a vazut directorul de la Oradea, eu zic ca a fost ok, urmeaza sa vina la oradea seful de la juridic pe tara ... ca deh... la noi ploua mocaneste ...
parca vad ca seful de la juridic e un tip cu fitze maxime si cu spor de importanta....eventual cu camasa si cravata roz :D

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)