avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
din amintiri scarlet draga eu zic ca raspunsul e BC
daxia0022 a scris:

din amintiri scarlet draga eu zic ca raspunsul e BC
Asa am zis si eu dar uite a stimabilul domn Udroiu spune ca e numai b si nu intelegeam de ce nu e si c:stunned:
Scarlet24 a scris:

Intrebare
Nu exista concurs real de infractiuni cand:
a. 2 sau mai multe infractiuni au fost savarsite de aceasi persoana inainte de a fi condamnata definitiv pentru vreuna din ele, daca una din infractiuni a fost comisa pentru savarsirea sau ascunderea altei infractiuni
b. o actiune sau inactiune, savarsita de aceeasi persona, datorita imprejurarilor in care a avut loc, si urmarilor pe care le-a produs, intruneste elementele mai multor infractiuni
c. in continutul unei infractiuni, intra a element sau ca circumstanta agravanta, o actiune sau inactiune care constituie prin ea insasi o fapta prevazuta de legea penala

raspuns B si C -as zice si eu

la B e concurs ideal
la C este vorba despre despre infractiunea complexa-unitate legala de infractiune

de unde zici ca e grila?
blacky78 a scris:

Scarlet24 a scris:

Intrebare
Nu exista concurs real de infractiuni cand:
a. 2 sau mai multe infractiuni au fost savarsite de aceasi persoana inainte de a fi condamnata definitiv pentru vreuna din ele, daca una din infractiuni a fost comisa pentru savarsirea sau ascunderea altei infractiuni
b. o actiune sau inactiune, savarsita de aceeasi persona, datorita imprejurarilor in care a avut loc, si urmarilor pe care le-a produs, intruneste elementele mai multor infractiuni
c. in continutul unei infractiuni, intra a element sau ca circumstanta agravanta, o actiune sau inactiune care constituie prin ea insasi o fapta prevazuta de legea penala

raspuns B si C -as zice si eu

la B e concurs ideal
la C este vorba despre despre infractiunea complexa-unitate legala de infractiune

de unde zici ca e grila?
Din Gabriela Raducan, Hotca, Damaschin.......
Chiar nu am inteles de ce nu e sic
Intrebarea 24
ma gandesc ca poate pt ca infractiunile complexe sunt creatii ale legiuitorului in care infractiunea care este absorbita isi pierde caracterul auonom, independent ... oricum penalul e foarte lunecos parerea mea ...

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)