avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia0022 a scris:

ma gandesc ca poate pt ca infractiunile complexe sunt creatii ale legiuitorului in care infractiunea care este absorbita isi pierde caracterul auonom, independent ... oricum penalul e foarte lunecos parerea mea ...
Este......si mai ales la specte....
Ai incercat sa faci grile din culegerea lui Raducan si restul?
am facut grile dar deocamdata numai pe civil ... cu asta am reinceput ... acu ma distrez cu obligatiile
blaze a scris:

in cazul asta, gofy, cam sari peste INM, dar pentru octombrie esti apta, cu doi copii mici, dintre care unul nou-nascut!!!!
cati ani are cel mare?
eu am doua fete, una dupa alta, acum sunt de scoala, si tot e greu uneori...

Cel mare are doi ani si jumatate, in vara face 3 ani, asa ca suntem numai buni de intors totul cu susu in jos, iar celalalt nou nascut ...asa ca fara alte exemene pt mama anu asta
gofy, draga...mare curaj trebuie sa ai sa mai faci un copil cand celalalt are numai 3 ani.Timi face 3 ani pe 2 noiembrie=D>, dar nu cred ca mai am curaj de inca unul.
Mi-a supt toata energia Timea.
Nici prietenele mele nu ma mai recunosc....parca mi-a disparut "lumina" ce radia in jurul meu.
Poate daca nu era si concursul asta...mai aveam vreo sansa, dar asa....sunt prea multe "consumatoare" de energie...
pe mine copiii ma umplu de energie cu toate ca micuta mea e bagata in priza iar cea mare e la scoala si trebuie indrumata ... sunt sensul existentei mele ... va urezo dupa amiaza placuta :vishenka:

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)