HELP rexone, trebuie sa fac pentru o vecina o cerere de marire pensie alimentara( a fost stabilita la salariul minim pe economie):
stiu ca e scutita de taxa de timbru, dar trebuie sa pun vreun timbru judiciar?
trebuie formulata exact ca o cerere de chemare in judecata?
Blacky, o faci exact ca pe o cerere de chemare in judecata. La situatia de fapt, faci precizari referitoare la titlul anterior prin care s-a acordat pensia alimentara - prin s.c. de divort ori o alta s.c. prin care s-a solicitat acordarea pensiei alimentare.
Faci mentiunea ca nevoile minorului/ei s-au schimbat, in sensul ca ... -situatia de facto -..., atasezi copie dupa titlul anterior, certificatul de nastere al copilului, o editezi in 3 exemplare si ... multa bafta!
PS - N-am mai scris pe forum pt ca nu vreau sa va "molipsesc" de un breakdown ...
mai toto chiar ma gandeam ca ce-i cu tine de nu mai dai nici un semn nimik :foottap: ... fa bine si incepe sa urci din nou golgota ... ca drumul e lung si timpul numai pare mult ... hai ca am avut o zi tampita si ma pregatesc sa merg dupa micuta ... sa avem o dupa amiaza placuta si cu soare ...
Scarlet, multumesc!
pe cale oficiala nu este nimic la sectiunea " concursuri" de pe site-ul UMF, iar neoficial n-am vrut sa intreb , ca sa nu dau cu bata-n balta! daca vei urmari problema pentru mine, inca o data, multumesc! pana atunci, trimit CV-uri...