avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
HELP rexone, trebuie sa fac pentru o vecina o cerere de marire pensie alimentara( a fost stabilita la salariul minim pe economie):
stiu ca e scutita de taxa de timbru, dar trebuie sa pun vreun timbru judiciar?
trebuie formulata exact ca o cerere de chemare in judecata?
Blacky, o faci exact ca pe o cerere de chemare in judecata. La situatia de fapt, faci precizari referitoare la titlul anterior prin care s-a acordat pensia alimentara - prin s.c. de divort ori o alta s.c. prin care s-a solicitat acordarea pensiei alimentare.
Faci mentiunea ca nevoile minorului/ei s-au schimbat, in sensul ca ... -situatia de facto -..., atasezi copie dupa titlul anterior, certificatul de nastere al copilului, o editezi in 3 exemplare si ... multa bafta!

PS - N-am mai scris pe forum pt ca nu vreau sa va "molipsesc" de un breakdown ...
...ah, si inca ceva: cererea o face mama in numele si pentru minorul/a ...
mai toto chiar ma gandeam ca ce-i cu tine de nu mai dai nici un semn nimik :foottap: ... fa bine si incepe sa urci din nou golgota ... ca drumul e lung si timpul numai pare mult ... hai ca am avut o zi tampita si ma pregatesc sa merg dupa micuta ... sa avem o dupa amiaza placuta si cu soare ...
Scarlet, multumesc!
pe cale oficiala nu este nimic la sectiunea " concursuri" de pe site-ul UMF, iar neoficial n-am vrut sa intreb , ca sa nu dau cu bata-n balta! daca vei urmari problema pentru mine, inca o data, multumesc! pana atunci, trimit CV-uri...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)