avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
ce se scrie pe celalalt topic

A fost publicat raportul pe justitie. Pe site-ul CSM-ului exista un mic rezumat.
Cica, in perspectiva intrarii noilor coduri, se va pune accent pe resursele financiare, materiale si umane ( zvonuri privind recrutarea unui nr.mare de magistrati, in vara )

Scarlet24 a scris:

ce se scrie pe celalalt topic

A fost publicat raportul pe justitie. Pe site-ul CSM-ului exista un mic rezumat.
Cica, in perspectiva intrarii noilor coduri, se va pune accent pe resursele financiare, materiale si umane ( zvonuri privind recrutarea unui nr.mare de magistrati, in vara )

numai sa aflam in timp util ... daca modifica regulamentul sa il faca rapid ca sa stim si noi cum stam ... spor sa aveti
[ link extern ] /
... ce parere aveti? ni se pregateste ceva?
daxia0022 a scris:

[ link extern ] /
... ce parere aveti? ni se pregateste ceva?

nenea asta e evaziv ca de fiecare data.
dar, tind sa cred ca va fi un singur examen cu mai multe posturi...nu se stie cand....mie mi-ar conveni in august...:Pvoua nu?
...cu cat scapam mai repede de calvar cu atat mai bine...e prea mult timp pana in noiembrieX-(:((si nu vom reusim sa ne turam motoarele

cica:"Urmariti ordinea de zi."Asta nu e sanatosX-(
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
ContSters179928, utilizator
in martie nu mai are cum sa fie concurs...poate in aprilie
iar eu ma misc ca melcul la repetat:((

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)