avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
mi-a mai venit o idee:sa organiz. conc de promovare in aprilie si la magistratura in MAI, asa se stiu toate locurile vacante din sistem=D>, iar in iunie pt fct de conduc
...si uite asa se impaca si capra si varza:)
avand in vedere ca in 17 aprilie is floriilel si in 24 pastile ... ca sa se dea de florii ar trebui dezbatut in plenul CSM saptamana asta si anuntat concursul saptamana viitoare ... asta daca nu vor sa ne cheme in duminica pastilor sa si ciocnim niste oua impreuna :happy: ... acu important e sa se tina dupa codurile actuale si sa fie scoase posturi mai multe, daca tot e sa fie un singur concurs :worthy: ... maine termin obligatiile si ma pun pe facut grile din ele si civil general (cam asa mi-am propus cand termin una repet cu grile si cele din fata ... am ganduri mari nu?) ... sa aveti o seara faina
Salutare!
Ce mai faceti, cum sunteti?
Daxia, intrebai zilele trecute cu ce ne laudam...cu mare lucru nu, da' nici nu stam chiar degeaba- mai cascam gura pe internet- si uite ce-am gasit- ca exista pisici vorbitoare!:D
Fiti atenti: in filmulet apar 4 pisicute si raportat la situatia noastra, " starea de fapt" ar putea fi interpretata astfel:
Prima reda "discutiile" dinaintea examenului( salut, ce mai faci?)
A doua se refera la starea de spirit dinaintea primirii subiectelor.( mamaaaa)
A treia reda raspunsurile pe care le bifam.( Aaaaaa... ye, ye, ye- parca le stiu!)
A patra: starea de spirit dupa afisarea baremului , dupa solutionarea contestatiilor (Mai multi de "oohh..." - d.le, nu mai inteleg nimic! :wassat:)
E, va puneti imaginatia la bataie? :D

[ link extern ]

Astept si alte " sugestii"- asta ca sa ne mai descretim fruntile, ca iar devenim stresati.....
O seara frumoasa!
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
ContSters179856, utilizator
La aflarea rezultatelor finale de la examen:

[ link extern ]

"Daţi-mi o ţigară, că nu mai suport !!!!!"

PS
Daca ati ridicat macar putin colturile gurii, tot am facut ceva, nu?
buna dimineata! azi am mai putina treaba....ninge si eu trebuie sa plec la arhive, registraturi, etc...:D
ce noutati aveti?
sa aveti mult spor azi!!!

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)