avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Neata dragilor......Eu am fost cam ocupata saptamana asta, week-end-ul acesta ma duc la Felix intr-o mica relaxare.......si d eluni iar la invatat
Ce vesti bune am vazut azi pe forum, parca s-au mai si in sufletit lucrurile pe aici...pai in conditiile acestea, se pare ca sunt sanse mari sa dam examen mai repede....;)
blacky78 a scris:

cred ca va fi anuntat inainte de 1 oct.
de ce nu sustine MJ legea?....simplu...inm-isti manaca banii degeaba...pe cand pe astia cu 5 ani vechime...ii bagi direct in paine...ce luna de practica la instanta, ce 6 luni de pregatire...?!:P
Ce imi place cum gandeste Blacky........
nu stiam ca s-a respins legea cu INM-ul...poate e sora cu nebunia asta a disponibilizarilor de peste tot de la buget...la academia de politie au amanat angajarea absolventilor pana in 2012, sau candva...
in curand mai vine un raport pe justitie, poate se mai urnesc lucrurile...
... in MAI in iulie iar sunt 7 zile fara salar ... si e vorba ca si august si septembrie va fi la fel ... eu simt ca o iau razna ...:((
concluzia este simpla: burta pe carte! am revenit si eu...sper ca in weekendul asta sa termin contractele....parasite prin primavara...si pana la sfarsitul lunii mostenirile...2 saptamani de proc.civila....si restul....muult penal si muulta proc.penala:D
si muulta jurisprudenta, am uitat :D

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)