avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Scarlet24

Dar oricum, as face orice, numai sa reusesc:sorry:

===============================================================
...wow! da` stiu ca esti motivata! se ia?:D
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2011
artax, utilizator
eu repet procedura penala...ma chinui cu masurile preventiveX-(#-o
sunt treaza de la 4, dupa ce Timi m-a trezit in prealabil si pe la 1 noaptea...asa de control...apoi iesitul cu ea in parc m-a facut zob...nu mai sunt in stare de nimic
In ordinea de zi a CSM pt 23 iunie 2011, la pct 1 se propune organizarea admiterii in INM pt august 2011, " mentionand" ca modificarea regulamentului a fost respinsa de senat,( camera decizionala)...asta cum mai vine?:O
Buna dimineata... :coffee:
Artax, probabil pana pe 10 iulie vor reusi sa convinga executivul sa dea o OUG de modificare a legii, pentru ca din cate stiu regulamentul urma sa fie modificat sau a fost deja modificat. Daca nu ar fi ei siguri pe ceva, cred ca nu s-ar fi aruncat cu capul in fata.
Spor sa aveti si o zi faina ! :)
wolfman a scris:

Buna dimineata... :coffee:
Artax, probabil pana pe 10 iulie vor reusi sa convinga executivul sa dea o OUG de modificare a legii, pentru ca din cate stiu regulamentul urma sa fie modificat sau a fost deja modificat. Daca nu ar fi ei siguri pe ceva, cred ca nu s-ar fi aruncat cu capul in fata.
Spor sa aveti si o zi faina ! :)

===============================================================
Da, e logic ce spui, da` de ce " mentioneaza" ca modificarea regulamentului nu s-a aprobat? Aici e ceva B-)...pe forumul INM e o speculatie preluata de la formatorii INM care " vad" admiterea la INM in ianuarie 2012...in plus , concursul la INM tb anuntat cu 60 zile inainte, deci cel mai tarziu in 25 iunie pt 25 august...
Comentez aspectele astea, pentru ca o eventuala intarziere la INM face iluzoriu un concurs direct pe post in septembrie...

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)