Buna dimineata.
Accept cafeaua artax si dau si eu una :D
Cum mai stati cu invatatul ?! Eu imi bat capul cu procedura civila in paralel cu teste grila din penal si pr penala.
O zi faina va doresc.
buna dimineata si din vest ... la noi e tare cald iar creierii mei sunt incinsi ... mi-e somn asa ca mai mere o :coffee: ...
rexone ... din punctul meu de vedere in cazul asigurarii de viata indemnizatia intra direct in patrimoniul persoanei de semnate ca beneficiar nu in patrimoniul succesoral ...
wolfman si eu ma chinui cu teste din penal general ... daca ai una mai interesanta zi-ne-o si noua ... o zi faina tuturor
buna dimineata! si multe :coffee::tooth:
artax draga, a fost bucuresti, satu mare, sighet, satu mare, bucuresti, ploiesti, bucuresti :tooth:
toata lumea invata numa' eu umblu pe la dosare :(
daxia, :bow: si eu zic la fel ca indemnizatia aia intra direct in patrimoniul beneficiarului, da' ce sa te faci cu un judecator care nu pricepe???? si tot vrea adrese la societatea de asigurare sa spuna aia????
ce sa ii spuna cand in polita de asigurare se precizeaza ca beneficiar e X deci dreptul se naste direct in persoana lui X la decesul asiguratului ... dar te mai mira ceva ... ce spuneti dau astia OUG sau examenul la INM pica?
oricum, dupa 1 iulie incepe vacanta judecatoreasca si voi avea timp si eu sa invat:D am decat cateva termene peste vara :D
cand apreciati ca va fi totusi concursul din "octombrie-noiembrie"? suntem la sfarsitul lui iunie....modificari pt.concursul inm??? n-am auzit ....dar cred totusi ca va fi in august....iar noi ramanem pt.noiembrie????