avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blacky78 a scris:

de pe blogul lui CD:
"deci,pentru examenul din toamna va fi in tematica noul cod civil…(asa ar fi si normal)…presupun ca noul cod penal ar trebui sa intre in vigoare odata cu noul cod de procedura penala, din moment ce sunt institutii noi cu corespondent in CPP.

Nu. Va fi tot vechiul cod, din pacate.
Comentariu prin Cristi — 09/06/2011 @ 9:27 AM | Răspunde

completare de pe blogul lui CD

pai, nu prea inteleg …asta inseamna ca se va anunta concursul inaite de intrarea codului in vigoare…altfel ar veni in contradictie cu sintagma “se va avea in vedere legislatia in vigoare la data publicarii anuntului de concurs”.

Exact.
Comentariu prin Cristi — 12/06/2011 @ 11:03 PM | Răspunde

Deci, invatati, invatati si ...iar invatati.=D>

Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2011
ContSters179928, utilizator
Va salut si eu ... dupa o saptamana mai agitata ... sper sa revina rapid totul al normalitatea cotidiana ... am citit si eu blogul si sper sa se adevereasca ... desigur nu m-am putut abtine si am facut o mica socoteala ... dragilor in speranta ca vom da dupa actuala legislatie ... concursul cel mai tarziu va fi in data de 6 noiembrie ...asta in situatia in care se reuseste organizarea unui nou examen la INM ... pe ordinea de zi a CSM e un proiect de OUG care cu siguranta vizeaza acest aspect, desi din cate stiam eu o lege organica nu poate fi modificata prin OUG ... insa nimik nu ne mai poate mira ... eu am ramas in urma cu materia ... dar mergem inainte ... cu drag din Oradea
Prin martie, cand era intrebat despre posibilitatea organizarii unui concurs pentru cei cu vechime in prima parte a anului , CD spunea" urmariti ordinea de zi din luna martie"...
...o mai urmaresc si acuma, da` inca anuntul n-a aparut...
Buna dimineata doamnelor,
Din cate am citit si inteles, nici CD nu este sigur despre evenimentele viitoare, cu atat mai putin cu cat puterea executiva din romanica este foarte imprevizibila. Oricum din raspunsurile sale date la diferite intrebari puse de mine, de Cami si de altii nu a reiesit decat o atitudine evaziva, incoerenta si care nu m-au lamurit niciodata pe deplin.
O zi faina in continuare :coffee:
:hm:artax a scris:

Prin martie, cand era intrebat despre posibilitatea organizarii unui concurs pentru cei cu vechime in prima parte a anului , CD spunea" urmariti ordinea de zi din luna martie"...
...o mai urmaresc si acuma, da` inca anuntul n-a aparut...

:D:tooth::happy:

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)