avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
artax a scris:

...nu-mi pare rau ca am cumparat-o, dar parca e o mica pacaleala...

Sa nici sa nu iti para rau deloc.
Gandeste asa:
- udrica face subiectele de cativa ani buni la aceste examene, corect !
- pana sa apara sintezele lui pe penal si pp. nu prea stiam cum sa apuc mata de coada in ceea ce priveste abordarea grilelor pe penal. acum stiu pentru ca m-am familiarizat cu stilul lui (grilele de la sf cartilor sale) si al altor autori de grile. (cristus si damian, s.a.m.d.)
- este foarte utila pe parte de penal unde modificarile sunt sporadice iar comparand grilele rezumate de el cu cele date la examenele anterioare vei gasi similitudini si te vor ajuta in plus la examen.
- este de asemenea utila pe parte de procedura unde modificarile sunt mai multe iar grilele vin deja adaptate acestor modificari
Concluzia, cel putin a mea, este ca desi a incarcat cartea cu subiecte din anii anteriori, ea ramane totusi destul de valoroasa pt examenul ce va urma.
Succes si spor la invatat.
@wolfman
Multumesc!
Cum spuneam, nu-mi pare rau, dar m-a surprins sa vad ca 3/4 din carte e " ocupata" de subiectele anilor anteriori...sigur, daca sunt adaptate la legea 202 , practic sunt alte grile...
Spuneai de cartea de sinteze si grile Udroiu, inteleg ca o consideri o idee buna? Si Scarlet spunea la fel , ca e o abordare complexa...ma gandeam s-o cumpar si eu, doar ca m-am lungit cam mult cu civilul...apropo, aveti vreo sugestie pe procedura civila?
artax a scris:

@wolfman
Multumesc!
Cum spuneam, nu-mi pare rau, dar m-a surprins sa vad ca 3/4 din carte e " ocupata" de subiectele anilor anteriori...sigur, daca sunt adaptate la legea 202 , practic sunt alte grile...
Spuneai de cartea de sinteze si grile Udroiu, inteleg ca o consideri o idee buna? Si Scarlet spunea la fel , ca e o abordare complexa...ma gandeam s-o cumpar si eu, doar ca m-am lungit cam mult cu civilul...apropo, aveti vreo sugestie pe procedura civila?

Neata tuturor!
Mie una chiar imi placemult cartea de sinteze a lui Udroiu- nu neapart ca are o abordare complexa-dar are foarte multe exemple de practica judiciara, RIL-uri si de asemnea, comparatii intre infractiuni, chiar ajuta mult, dar sincer......trebuie completata si cu Mitrache respectiv Toader
buna dimineata si :coffee:
activitate multa aici! :D
ma pregatesc sa plec la instanta pt.un dosar de ora 13 :D
Neata si din partea mea cu putina intarziere....... :coffee::)
Da intradevar cum zice Scarlet, sintezele lui udroiu sunt utile mai ales in combinatie cu Mitrache/Toader la penal si cu Neagu la procedura.
Pe parte de procedura civila cred ca boroi a scos o carte de grile cu madam raducan.... [ link extern ] .
Si ar mai fi si asta [ link extern ]
De asemenea m-am luat cu altele si am uitat sa o felicit pe dexia pt victoria obtinuta. Felicitari si spor la toate.
O zi faina va doresc.
Ultima modificare: Vineri, 10 Iunie 2011
wolfman, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)