avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
:O
@daxia- in chestiunea cu banca ( David si Goliat )----doar ti-au dat dreptate, sau se concretizeaza in niste avantaje? intelegeam zilele trecute ca ai obtinut rejudecare?
treaba cu rejudecarea a fost de fapt o eroare de a mea ...m-am uitat pe portalul instantei si acolo era in continuare primul termen acordat -31 oct 2011-pe care eu l-am preschimbat - de aici si incurcatura ... solutia in recurs admite in totalitate recursurile (al meu si OPC) admite cererea de interventie principala (tot a mea) - cum am solicitat aplicare dobanzii in mod corect incepand din 2008 si returnarea banilor cu dobanda ... ma gandesc ca asta va fi scris si in minuta ...marti am certificatul de grefa in mana ...o zi buna

Asta e chiar o victorie! I-ai pus cu botul pe labe!=D>
Legat de protectia animalelor, problema e cu caini vagabonti, sunt peste tot si de mult ori pun oameni in pericol, trebuie stopata inmultirea lor, sunt impotriva eunatasierei lor.
Neata si ....:coffee: x 2 :yawn:
Ce ziceti ne impartim teritorial. Astia sunt nebuni, ca si asa e greu pe actuala structura administrativ teritoriala, daramite pe regiuni formate asa peste noapte :thumbdown:
O zi faina si spor sa aveti.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)