avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
salutare!
de prin dosare si instanta cred ca incep sa ma adun si eu....si poate reusesc sa ma mobilizez si sa ma apuc din nou de invatat...de fapt invat in fiecare zi cat lucrez la dosare :D, glumesc, evident!
aici a fost o furtuna de am zis ca ne ia pe sus cu totul! si grindina....:(
felicitari daxia pt.solutia obtinuta in dosar!
in rest, nu va mai stresati cu noile coduri! decar c.civ. intra in vig.la 1 oct.:D
o zi frumoasa si mult spor (la tot ce faceti)!
Revin, usor dezamagita de carte...are vreo 600 pagini, din care cam 180 sunt cu grile pe institutii de drept penal, iar restul pana la 600 sunt " anexe" cu subiectele date la concursuri ( INM, vechime, promovari)...cam de prin 2006 incoace
In schimb, e actualizata cu legea 202, deci banuiesc ca intrebarile pe care ar fi incidenta au fost fie eliminate, fie modificate...
@ Scarlet
Cu invatatul , cand bine , cand rau, sunt pe la raspunderea delictuala, azi am avut o zi libera, speram sa progresez, si am vorbit la telefon cam 5 ore...mai bine mergeam la serviciu...:( si mi-am irosit o zi...
artax a scris:

Revin, usor dezamagita de carte...are vreo 600 pagini, din care cam 180 sunt cu grile pe institutii de drept penal, iar restul pana la 600 sunt " anexe" cu subiectele date la concursuri ( INM, vechime, promovari)...cam de prin 2006 incoace
In schimb, e actualizata cu legea 202, deci banuiesc ca intrebarile pe care ar fi incidenta au fost fie eliminate, fie modificate...
@ Scarlet
Cu invatatul , cand bine , cand rau, sunt pe la raspunderea delictuala, azi am avut o zi libera, speram sa progresez, si am vorbit la telefon cam 5 ore...mai bine mergeam la serviciu...:( si mi-am irosit o zi...
5 ore la telefon.......aoleu........
Pai inseamna ca daca numai 180 sunt cu grile pe penal, si-a copiat doar grilele din artea de teorie de penal, ma refer la cele de la sfarsitul materiei.....dar lasa ca nu strica daca e cu noua reforma

Eu in schimb mi-am irosit ziua stand in jungla asta de bioru, dar am mai citit ceva din penal general......
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2011
Scarlet24, utilizator
ce bine ca nu m-am grabit sa o cumpar...

asa imi raman si mie bani pentru un set de pensule pentru machiaj....:D...m-am cam neglijat de cand stau acasa....si e cazul sa-mi revin ....TOTAL si sa ma fac frumoasa....ca altfel nu pot invata:P
blacky78 a scris:

ce bine ca nu m-am grabit sa o cumpar...

asa imi raman si mie bani pentru un set de pensule pentru machiaj....:D...m-am cam neglijat de cand stau acasa....si e cazul sa-mi revin ....TOTAL si sa ma fac frumoasa....ca altfel nu pot invata:P

===========================================================
e esential sa te simti " in forma" cand inveti! o programare la coafor, la cosmetica, si starea e alta! buna idee, merg si eu!

legat de carte, intrebarile din concursurile precedente se intind pe aproape 400 de pagini, iar ceea ce ramane nu ar face 60-70 lei, dar sper, asa cum am mai spus, sa fie adaptate la mica reforma...nu-mi pare rau ca am cumparat-o, dar parca e o mica pacaleala...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)