avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Buna dimineata,
Se pare ca sunt inflacarati domnii de la CSM in ceea ce priveste intrarea in vigoare a noului cod civil la 1 octombrie.
Nu m-ar mira dupa discutiile auzite ca la aceeasi data sa intre in vigoare si noul cod penal, urmand ca in 2012 sa intre procedurile.
O zi faina si spor la toate :coffee:
forma promulgata
[ link extern ]
va salut si eu ... am o perioada mai agitata asa ca nu prea am dispozitia necesara de a scrie ... in procesul meu cu banca instanta admite recursul da nu se pronunta asupra fondului ... si imi da iar un termen in oct ... una calda si una rece ... le era greu sa solutioneze si fondu odata cu recursu ... mama lor ...cica s-a accelerat judecata ... referitor la codul civil sper sa fie astia atat de luminati incat daca ne vor cere noul cod civil sa ne anunte macar pana prin 1 iulie ... pana una alta inca nu au modificat legea astfel incat sa se poata organiza un nou concurs la INM ...astfel incat inca mai sta in picioare varianta ca sa nu apuce sa o modifice in timp util si noi sa dam in septembrie pe actualele coduri ... om mai vedea ... o zi faina tuturor
dupa cum spune dl. CD pe site-ul CSM...ar rezulta ca pentru cei cu 5 ani vechime va fi concurs in toamna-iarna si va fi din noul cod civil...si s-ar putea sa intre in vigoare si noul cod penal, iar procedurile in 2012.

dupa ce ca sunt cu nervii la pamant ca nu ma ajuta nimeni cu Timi, mai vin si astia cu "noutati"X-(
Asta am auzit si eu Blacky... ca s-ar dori intrarea in paralel cu CC si a CP. Desi nu inteleg cum si de ce. Cp avand in vedere ca vine cu institutii noi a caror aplicare in practica nu poate fi "usurata" decat prin noul CPP. Ma rog cine mai intelege ceva din ceea ce face legislativul de mana cu CSM-ul :stunned:
Scuze.. BUNA DIMINEATA ....... :coffee::coffee: SI SPOR LA TOATE ASTAZI :)

Revin..
Cei care doriti sa va comandati cartea de grile a lui Udrica, faceti lucrul asta cat mai repejor ca numai pe rezervare nu va veni. Trebuie sa o comanzi direct sau pe mail avand in vedere ca stocul e limitat.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
wolfman, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)