Daca mi-ai putea trimite si mie putin din optimismul tau doamne ce bine-ar fi :sorry:
La scarbici toata lumea e stresata din cauza lipsei banilor, sedintele se tin la fel iar eu nu mai rezist ... a venit caldura si ma gandesc ca e a doua vara in care ma voi racori cu cartile de drept ... dar nu imi permit sa stau in starea asta asa ca ... ma reintorc la penalul general pe care nu imi permit sa nu il termin sapatamana asta ....
acum am ajuns acasa dupa o zi de instanta si alergat pe la dosare :stunned:
de invatat....din practica :D doar, ca altceva n-am avut cum :D
nu stiu pe dinafara ce zice art.8 C.proc.civ. dar: trebuie sa-ti lamuresti competenta reglementata de norme relative si norme imperative, apoi vezi unde pot dispune partile (intelegand aici inclusiv instanta) si unde nu; si apoi vezi cum se aplica art.8 c.proc.civ. :D eu, va spun din practica :D
si acum ma duc in bucatarie...:D
Buna dimineata si multe salutari de la Cluj.Acasa ma "lupt" cu contractul de donatie si aici la servici fac grile date la examenul de promovare in functii a judecatorilor. O sa incerc sa mai citesc darurile manuale, da cu jungla asta din birou.....mai greu.....
Parlamentarii astia se pare ca sunt pusi pe fapte mari......sper sa nu ni se faca vreo surpriza.
In alta ordine de idei, v-ati luat ceva carti de teorie sau grile adaptate cu modificarile la zi?Ma refer la penal, proc pen, proc civila?
Va pup si spor sa aveti
buna dimineata din vestul tarii :D si o :coffee:
referitor la cod eu imi voi reorganiza repetatul materiei lasand civilul catre final cand voi incepe parcurgerea a doua oara anul asta, adica daca ma tin de program dupa 1 iulie ... Sper ca anuntarea concursului totusi sa se faca inainte de 1 oct. ca sa evitam noul cod ... carti mi-am luat numai cartea de grile pe procedura civila a lui boroi si raducan ... intentionez sa iau cartea de grile a lui udroiu pe proc penala ...