avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia0022 a scris:

buna dimineata din vestul tarii :D si o :coffee:
referitor la cod eu imi voi reorganiza repetatul materiei lasand civilul catre final cand voi incepe parcurgerea a doua oara anul asta, adica daca ma tin de program dupa 1 iulie ... Sper ca anuntarea concursului totusi sa se faca inainte de 1 oct. ca sa evitam noul cod ... carti mi-am luat numai cartea de grile pe procedura civila a lui boroi si raducan ... intentionez sa iau cartea de grile a lui udroiu pe proc penala ...
Eu as vrea cam intr-o saptamana sa temrin cu repetatul materiei o data si sa ma apuc de parcurgerea materiei inca o data, cu accent pe coduri....grile spete......decizii de practica pana :closedtopic:
Ar cam trebui sa intru si prin librarie sa vad ce a mai aparut nou.Pe Udroiu il am si pe penal si pe procedura......altele ar trebi sa mi le actualizez
salutare!
dupa o saptamana de dosare si instanta sunt asa :stunned:
trebuie sa vad ce fac sa ma apuc din nou de invatat ....:D
o sa dau si o tura prin libraria Curtii de Apel sa vad noutati :D
un weekend placut!
ati citit nota DRUO referitoare la concursul ns.?
ei zic ca nu prea mai au nevoie de personal...X-(
cu noile coduri...nu prea mai imi vine sa invat....
blacky78 a scris:

ati citit nota DRUO referitoare la concursul ns.?
ei zic ca nu prea mai au nevoie de personal...X-(
cu noile coduri...nu prea mai imi vine sa invat....
Buna dimineata
Doamne fereste, Blacky
Daca l-au trecut in program trebuie sa se organizeze. Eu cred ca se va organiza, dar VA FI CU SIGURANTA ULTIMA SANSA

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)