avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
...vai de capul meu...nu mai stiu nici un strop de procedura civila ! :">
daxia, tu care zici? :D... ca toate suna bine...
eu zic c
s-au dat rezultatele la magistrati asistenti :D si ei zic ca toti candidatii n-au vazut hotarari in viata lor! :happy: proba practica a fost motivarea unei hotarari pronuntata de ICCJ: practicaua, motivarea si dispozitivul....in conditiile in care iti spune ca solutie contine minuta! :happy:
nu contest nimic, ca n-am chef :D trebuie felicitata d-na grefier la ICCJ care devine magistrat asistent :D
de luni ma reapuc de civil, de unde am ramas....contracte...:D
La multi ani celor care isi serbeaza astazi ziua de nastere sau nume si de asemenea celor apropiati voua.
Weekend placut in continuare !! :D
buna dimineata dragilor ... dupa un wk minunat in care mi-am dus copiii la strand azi ma confrunt din nou cu prostia omeneasca ... dar asta e trebuie sa trag de mine ca sa pot scapa de aici ...
Una peste alta m-a lovit nostalgia si am recitit cateva pagini din vechiul si dragul nostru topic, acu un an pe vremea asta discutiilel erau mult mai animate, eram toti mult mai plin de entuziasm sau mi se pare mie ... cu materia acum stau mult mai bine ca atunci dar avantul de atunci nu il mai am ... deh am gustat si eu din cupa amara a infrangerii ...
Referitor la grila ... e o grila din Raducanu cartea publicata inainte de modificarile aduse de 202 ... nici eu nu sunt sigura daca nu voi scrie niste enormitati asa ca va rog fiti indulgenti ... Deci, daca cererea de chemare in judecata nu e de competenta instantelor instanta de apel anuleaza cererea si o respinge ca inadmisibila
Bun dar daca cererea e de competenta altor organe jurisdictionale - instanta va admite apelul si va trimite cererea acestor organe ...
Asadar parerea mea raspunsul bun AC ...
Hai ca ma pun sa fac minunile pt scarbici si dupa aia merg mai departe cu epopeea penalului general pe care saptamana aceasta trebuie sa il termin ... o zi minunata de la Oradea ...
buna dimineata si 2 :coffee::D
dupa mine....ori e alba ori e neagra...ori o trimite altor organe, ori e inadmisibila....
revin, am treaba azi o gramada, maine dosare, poimane dosare, vineri dosare...:D

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)