avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
buna dragilor,
incerc si eu sa revin la normal....daca se poate spune asa...incerc sa trec peste tot si sa-mi continui viata.
'Neata!
blacky =D> e cel mai bun mod de a gandi!
Sigur, in anumite situatii e f greu sa spui " asta e, merg mai departe" si sa ridici privirea, dar, din pacate viata ne ofera tot felul de " surprize" si important este sa ai taria sa treci peste ceea ce e neplacut..
Si ...revenind la studiu...merg in reluare, ca melcu'...da' nici sa turez acum motoarele din cale-afara n-are sens, ca obosesc, nu? :D

O zi frumoasa, chiar daca, mai ploua pe ici-colo!
Si...bineinteles, mult spor!
Neata, dragilor si de la Cluj........eu abia acum incep sa fiu ceva mai libera, am terminat, in sfarsit cu licitatiile, mai am o tura de contracte interspitalicesti si apoi o sa pot invata si la servici. Adevarul e ca in ultimul timp, invatattul a cam scartait, am avut treburi pe la notari, avocati, banci, etc.....Ce m-a saturat.Dra acum sunt mai linistita.Saptamana asta o sa termin-sper-succesiunile.
Va pup si sa aveti spor in tot ceea ce faceti
salutare!
azi am avut un penal si....arhive pe civil :D
saptamana asta pauza ....ca merit si eu :D
sa aveti spor in toate!
medicina legala mi-a dat doar 9 zile ingrijiri medicale.v-a trebui sa merg pe civil pentru recuperarea daunelor materiale si morale....ramane infractiunea cu alcoolul...a
va vine sa credeti pentru trauma fetitei nu s-a dat nici macar 1 zi.voi cere sa raman macar martor in dosar

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)