'Neata!
blacky =D> e cel mai bun mod de a gandi!
Sigur, in anumite situatii e f greu sa spui " asta e, merg mai departe" si sa ridici privirea, dar, din pacate viata ne ofera tot felul de " surprize" si important este sa ai taria sa treci peste ceea ce e neplacut..
Si ...revenind la studiu...merg in reluare, ca melcu'...da' nici sa turez acum motoarele din cale-afara n-are sens, ca obosesc, nu? :D
O zi frumoasa, chiar daca, mai ploua pe ici-colo!
Si...bineinteles, mult spor!
Neata, dragilor si de la Cluj........eu abia acum incep sa fiu ceva mai libera, am terminat, in sfarsit cu licitatiile, mai am o tura de contracte interspitalicesti si apoi o sa pot invata si la servici. Adevarul e ca in ultimul timp, invatattul a cam scartait, am avut treburi pe la notari, avocati, banci, etc.....Ce m-a saturat.Dra acum sunt mai linistita.Saptamana asta o sa termin-sper-succesiunile.
Va pup si sa aveti spor in tot ceea ce faceti
medicina legala mi-a dat doar 9 zile ingrijiri medicale.v-a trebui sa merg pe civil pentru recuperarea daunelor materiale si morale....ramane infractiunea cu alcoolul...a
va vine sa credeti pentru trauma fetitei nu s-a dat nici macar 1 zi.voi cere sa raman macar martor in dosar