va salut si eu cu intarziere ... m-am pricopsit cu o conjunctivita preluata de la micuta mea ... s-a inrautatit azi destul de rau ... si am incercat sa nu stau in fata calculatorului prea mult ... problema e ca si cititul clasic imi forteaza ochii, cat despre sofat ce sa mai spun ... sper sa treaca rapid ...
Azi mi-am vazut minunata incheiere ... imi respinge exceptia tardivitatii intampinarii pe motiv ca nu au comunicat Bancii motivele de recurs depuse de OPC ... fara ca onorata instanta sa tina cont de faptul ca motivele de recurs nu au fost depuse in termen si deci recursul e nul :O astfel incat motivarea respingerii exceptiei mele nu sta deloc in picioare ... voi invoca exceptia nulitatii recursului ... dar oare va face onorat noastra instanta legatura care mie una mi se pare simpla ... intre faptul ca - daca motivele de recurs sunt lovite de nulitate motivul respingerii exceptiei tardivitatii intampinarii nu sta in picioare ... voi ce ati face mai departe?
Buna dimineata... :coffee:
Ieri nu am reusit sa intru si nici sa avansez in ceea ce priveste invatatul, fiind o zi de munca si mai ales alergatura. Sper sa recuperez astazi cat mai mult.
Insanatosire grabnica dexia (stiu ce inseamna ca am avut si eu acum o luna).
O zi frumoasa si spor la invatat va doresc.:coffee:
buna dimineata! :coffee: e deja gata! ma pregatesc de exceptii si apoi recursul, contestatia in anulare, revizuire si ril...:hammer: sper sa le cuprind azi pe toate...:D