avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blacky, multi ani frumosi impreuna!
rexone, bafta la examen!
si....bineinteles, tuturor, spor la invatat!
va salut si eu cu intarziere ... m-am pricopsit cu o conjunctivita preluata de la micuta mea ... s-a inrautatit azi destul de rau ... si am incercat sa nu stau in fata calculatorului prea mult ... problema e ca si cititul clasic imi forteaza ochii, cat despre sofat ce sa mai spun ... sper sa treaca rapid ...
Azi mi-am vazut minunata incheiere ... imi respinge exceptia tardivitatii intampinarii pe motiv ca nu au comunicat Bancii motivele de recurs depuse de OPC ... fara ca onorata instanta sa tina cont de faptul ca motivele de recurs nu au fost depuse in termen si deci recursul e nul :O astfel incat motivarea respingerii exceptiei mele nu sta deloc in picioare ... voi invoca exceptia nulitatii recursului ... dar oare va face onorat noastra instanta legatura care mie una mi se pare simpla ... intre faptul ca - daca motivele de recurs sunt lovite de nulitate motivul respingerii exceptiei tardivitatii intampinarii nu sta in picioare ... voi ce ati face mai departe?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2011
daxia0022, utilizator
Buna dimineata... :coffee:
Ieri nu am reusit sa intru si nici sa avansez in ceea ce priveste invatatul, fiind o zi de munca si mai ales alergatura. Sper sa recuperez astazi cat mai mult.
Insanatosire grabnica dexia (stiu ce inseamna ca am avut si eu acum o luna).
O zi frumoasa si spor la invatat va doresc.:coffee:
buna dimineata! :coffee: e deja gata! ma pregatesc de exceptii si apoi recursul, contestatia in anulare, revizuire si ril...:hammer: sper sa le cuprind azi pe toate...:D
gata cu exceptiile! intru in volumul II de procedura civila :D

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)