avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Saru'mana de urari! si voua, multa, multa sanatate si tot ce va doriti!:giggle:
si...in trendul zilei...urmeaza sa termin un recurs...sa fac o plangere penala....o preschimbare de termen...o actiune de evacuare...:tooth:
...asa mai tarzior, da` " La multi ani !" si de la Cluj!
Sa-ti mearga bine, si sa-ti iasa toate dupa voia ta! Doamne-ajuta!
Buna dimineata... :yawn:
Se pare ca nu prea reusesc sa mai intru decat dimineata putin si atat, acum o sapt intram dupamiaza. Fluctuant programul asta al meu.
Acum imi servesc caffa :coffee: si pe cai :D
O zi excelenta va doresc !
La Multi Ani, Rexone si multa multa putere de munca si bineinteles.......sa ti se implineasca toate dorintele
Multumesc mult! Sunteti niste prieteni adevarati!:hugall:
poate azi, printre 1/2 de recurs si o plangere penala, mai invat si eu ceva...:D

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)