buna dimineata!
sper sa fiti toti sanatosi si puiutii la fel!
rexone a scapat:luck:
eu n-am invatat nimic...iar pe 15 am concurs #-o am avut mult de lucru, a fost saptamana dinaintea Pastelui....azi am de scris niste cereri si pe urma sa invat! maine am instanta...dupa care ma voi inchide in casa si voi invata pana pe 15 ...:D
noah ma bucur ca e cainele ok =D> ... vezi ca oricum o sa te bazai cand or reusi si astia sa scrie incheierea aia nenorocita ... termenul a fost pe 11 aprilie si nici azi nu e dosaru in arhiva :stunned: ... spor sa ai esti in rugaciunile mele ... si eu am mers si pe la barou sa vad cum e cu admiterea in avocatura pt cei cu vechime de minim 5 ani si ... vorba aia am mers bou si am venit vaca :angry: is de o amabilitate fantastica ... asa ca daca stiti ceva legat si de asta comunicati ... eu in toamna asta intr-un fel sau altul plec din administratia publica asa ca pregatesc deja fronturilel de bataie .... pana una alta ma intorc la procedura civila spor dragilor si ma iscrieti si pe aici ca mie una mi-e dor de discutiile noastre :)
Buna dimineata asa mai tarziu, dar e cam buna ziua de acuma.... si cam a 2-a :coffee:
Dexia, gand in gand cu mine in ceea ce priveste avocatura. Din ceea ce am citit si din cate m-am informat, in afara de cei cu 10 ani vechime care intra pe baza unui interviu (asta stiai sigur si tu), cei care doresc sa aceeada in avocatura si nu au vechimea sus amintita, dau examen pentru stagiari. Eu deja am inceput sa imi caut si cred ca mi-am gasit avocatul pe langa care voi lucra, in cazul in care Doamne fereste nu reusesc in magistratura, pentru ca aceasta din urma este prioritatea mea si a voastra sunt sigur.
In rest spor sa aveti la invatat si sa auzim numai de bine. :D
Bafta multa la concurs rexone si ma bucur ca esti bine ;). Parca examenul il dadeai la ICCJ, am retinut eu bine, ceva legat de magistrat asistent ?!
da nu mai exista varianta fara a fi nevoie de stagiatura :-/ sa intri direct definitiv ... amu sincer cred ca si stagiara ma duc ... avocat care sa ma ia cam am ... asa ca ...dar desigur magistratura e pe primul loc
Ma dispera astia de la Universul Juridic. Am rezervat caretea lui Udroiu de grile din martie trebuind sa apara in aprilie. Sun la ei si ii intreb de ce intarzie (celui de la vanzari i-a luat 5 min sa isi dea seama despre ce carte vorbesc) si imi zic ca abia peste o saptamana sau doua. Cateodata ai senzatia ca unii nu stiu pe ce lume traiesc. :O
Cum sa faci reclama la ceva daca nu stii in fond ce vinzi.