avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Buna dimineata..... :coffee:
Va doresc un Paste linistit si plin de bucurie, eu unul ma retrag in concediu.
Sa ne auzim cu bine dupa Sfanta Sarbatoare.
Dragilor ... fie ca Lumina Invierii sa ne lumineze sufletul si mintea, sa ne dea puterea de a continua, sa ne duca pasii pe drumul cel bun astfel ca in fianal sa fim cu totii fericiti si impliniti :luck: Va doresc tuturor sarbatori fericite, pline de liniste, armonie in familie si iubire :vishenka:
sa va aduca Pastele multa, multa sanatate si un suflet linistit! si tot ce va doriti, si multa putere de invatat!
rexone, cainele, este iar bolnav! rau! incerc sa-i gasesc fiole de immiticide sa-l tratez ca altfel ...
eu de luni n-am mai invatat nimic, dar am terminat curatenia ...:D si urmeaza gatitul bucatelor...
de luni ma apuc din nou de invatat...procedura civila :)
Dragii mei, va doresc si eu sarbatori fericite si sanatate !
Dragilor, eu saptamana "patimilor" am fost singura cu Timi..... curatenie, pregatiri...a fost infernal cu copil mic...
mi-a racit, iar, de la curent...vreo 3 nopti nu mi-a dormit de la nasuc....si tot asa.
de invatat....nimic...

Va doresc un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi!

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)