avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Neata , neata.... :coffee: :coffee:
Ce e cu voi, bate vantu (nu ala de la RTV) de cateva zile pe acilica ?! Asa de prinsi sa fiti de febra pastelui ?! :-/
O zi frumoasa va doresc.
Buna dimineata ... eu is la datorie la :coffee: de dimineata ... restul nu stiu ce fac ... invata de rup :-/ ... eu merg inainte cu procedura civila si mi-ar pica tare bine daca as avea cu cine mai face o grila speta acolo ....
Buna dimineata ... dar chiar nimeni nu mai zice nimik :( s-a lasat linistea totala, daca nu ar fi prea devreme as zice ca e linistea dinaintea furtunii ...
Neata va spun si eu.......aproape de amiaza
Am avut niste zile nebune..luni am stat 5 ore in licitatie, marti, verificarea ofertelor, miercuri, evaluare de oferte, azi comunicare documente de calificare lipsa si pana si maine in Vinerea Mare am o groaza de faxuri de trimis cu comunicari de acceptari de firme cstigatoare.
Cu invatatul....sunt la obligatii, executarea silita a obligatiilor, pana la sfarsitul saptamanii viitoare ar trebui sa termin obligatiile, dar no, cu Pastile la mijloc.....sa vedem
Va pup si sa aveti o zi usoara
O dupamiaza placuta va doresc si eu....
Am fost plecat putintel din localitate si bineinteles am fost rupt de calculator.
Cred ca toata lumea si-a programat invatat in forta dupa paste, asa ca sunt convins ca va exista mai multa miscare atunci. Si apoi unde mai pui ca e saptamana mare si e lumea ocupata cu altele.
Blacky, blaze, gofy, nurki, Toto_pai va astept pe acilica dupa paste cu noi forte pt invatat si cu incredere ca vom fi magistrati din toamna.
Rexone, poate revii la sentimente mai bune si mai dai si pe aici. :vishenka:
Sa auzim de bine si sa fim sanatosi.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)