avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Neata dragilor si o :coffee: buna de la Cluj
Azi is ceva mai libera.....mai am timp de citit si in timpul serviciului. Luni o sa am licitatie la medicamente, deja m-am saturat.
Blacky, perfect de acord cu tine, e strigator la cer tot ce se intampla in sistem.....da decamdata nu avem ce face si trebuie sa ne obinsuim
seara buna!
orice imi doream la ora asta, numai sa astept cate 60 de secunde sa fac fiecare miscare aici, nu! nu voi astepta pt. fiecare mesaj pe care vreau sa-l dau aici, cate 60 de sec, sa-si faca avocatnet publicitate! si publicitate la orice! e problema lor! oricum, atunci cand moderatorul a inchis topicul, m-am suparat si-am disparut de aici! acum, se intrece orice limita! iar eu nu sunt tocmai un incepator...multumesc de servicii, nu mai doresc...
ma gasiti pe blog....oricand doriti! va astept!
neata buna dragilor ... da ce s-a intamplata rexone ... eu ma simt oribil, mi-a cazut o plomba si trebuie neaparat sa ajung la dentist azi ... a si e ultima cheltuiala care imi lipsea :( ... una peste alta mergem mai departe, azi e minunata sedinta a Csm-ului ...
si ceva de prin minunata lume a justitiei
[ link extern ]

daxia, prietena mea de la pitesti a judecat o cauza pe comercial, dar i-au desfiintat sentinta in sectia civiala:O...si asta e lumea in care vrem sa intram...
ea de 2 ani de zile se lupta cu sistemul...adica nu pune botul la "presiuni", dar a castigat antipatia colegilor care baga mana pana la cot.
am revenit de la dentist ... deci am crezut ca mor si nu sunt o sensibila ... voi mai avea de facut niste vizite pana sa termin cu minunea de dinte ... ati urmarit sedinta csm-ului?

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)