avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Trebuie sa nasc in a doua jumatate a lunii august , iar barza imi aduce ina un fecior:D Deschid sezonul la nurori:D
gofy a scris:

Trebuie sa nasc in a doua jumatate a lunii august , iar barza imi aduce ina un fecior:D Deschid sezonul la nurori:D
Felicitari.......sa ai un baietel sanatos si frumos si ambitios ca mama
dupa nota DRUO, cred ca cel mai probabil se va organiza un concurs in septembrie....DA DOAMNE!
blacky78 a scris:

dupa nota DRUO, cred ca cel mai probabil se va organiza un concurs in septembrie....DA DOAMNE!

asa ma gandesc si eu ... cum esti blacky?
m-am uitat sa vad in ce stadiu e meodificarea legii 303, pe 30 martie a fost inaintata la Senat, acu chiar daca astia nu o dezbat, din cate stiu eu se considera adoptata tacit in termen de 45 zile ... deci probabil ca va trece in timp util ca sa anunte un nou examen la INM in august ...
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2011
daxia0022, utilizator
daxia0022 a scris:

blacky78 a scris:

asa ma gandesc si eu ... cum esti blacky?
Hei........da de ce in septembrie? De ce nu iunie?:((

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)