avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Ramai la Udroiu. Si mie mi s-a parut ciudat la inceput dar am inteles ca asta e si practica insa nu am cautat. Asa ca in schemele mele pe penal am retinut Udroiu unde existau divergente de opinie cu Toader sau Mitrache.
rexone a scris:

daxia, sa vezi ce uimiti vor fi cand vor primi notele de sedinta!

cred se va uita la ea si nu ii va veni sa creada ... cu siguranta pe 30 mai mi se va acorda mai multa atentie :D ... ma uitam le ei si nu imi venea sa cred ... din cei trei la unul i se rupea ca e in complet de judecata si se gandea ce o sa faca de Padti probabil, al doilea o gagica frumusica foc ma analiza pana in momentul in care a ajuns lal concluzia ca nu is taman tufa de Venetia iar presedinta completului ... ce sa mai zic, probabil ca nici macar nu a citit dosarul ... ne vom revedea cu drag pe 30 mai ...
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2011
daxia0022, utilizator
JOI am programare la psiholog:((...=D>
buna dimineata! si :coffee:
bafta, blacky!:luck:
Buna dimineata si caffa de rigoare :coffee: ...
Astazi, pentru a fi in trend cu personalitatile vremurilor noastre, va doresc ... SUCCESURI :D

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)