avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Bafta multa dexia si sper sa dai tonul unei practici sanatoase pentru ca am multi prieteni in situatia ta care s-au saturat de camatari astia legali numiti generic "banci".
:training:
de pe blogul lui CD
"Inainte de toamna nu se va mai organiza niciun alt concurs. MJ intarzie cu finalizarea studiului de impact asupra nevoii personalului ca urmare a intrarii in vigoare a noilor coduri. Ca urmare, noi nu putem estima daca, unde si de cati oameni e nevoie. Schemele de personal sunt atributul MJ, noi ne ocupam doar de recrutare."
wolfman a scris:

Bafta multa dexia si sper sa dai tonul unei practici sanatoase pentru ca am multi prieteni in situatia ta care s-au saturat de camatari astia legali numiti generic "banci".
:training:

M-am intors ... si imi imi vine sa ... in tara asta nu se judeca dupa procedura deloc, sau cel putin nu la Tribunalul Bihor in complet format din 3 ... vai ...
Pe scurt:
-banca depune azi pe fax intampinarea la recursul meu
-eu ridic exceptia tardivitatii depunerii intampinarii sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai propune probe si a de a invoca exceptii procesuale sanctionate cu nulitatea relativa
-instanta pauza, ramane cu gura cascata
-nu se pronunta cu privire la exceptia mea
-imi amana cauza pe motivul necomunicarii motivelor de recurs depuse de OPC
-eu spun: ca am luat cunostinta de motivele de recurs depuse de OPC, si ca in conformitate cu CPC comunicarea se poate face si in sedinta
- ca numai eu pot invoca necomunicarea ca pe mine ma prejudiciaza
-instanta masca, rumoare in sala
-ca banca urmareste tergiversarea procesului, ca astfel nu mi se respecta dreptul la un proces in termen rezonabil conform CEDO
-instanta mi-o trozneste termen 30 mai ...
am crezut ca ii iau de gat ... pur si simplu instanta prin interventia ei a rupt echilibrulu procesului, banca nefiind prezenta, daca ar fi admis exceptia si am fi pus concluzii pe fond eram in avantaj ... X-(
dar ma-ma simtit bine, am constatat cu placere ca nu is mai destepti deloc decat mine, ca singura diferenta e ca ei is in sistem si eu inca nu ... mi-a facut o placere deosebita sa vad fata unei dintre judecatoare si remarca citita pe buze - asta stie procedura ... probabil ca nu au citit dosarul deloc, si exceptia invocata de mine i-a luat prin surprindere ... cu siguranta nu se asteptau la asa ceva nu din partea unei no name ... in 30 mai sigur ma vor lua in considerare ... sper sa fie totul in final bine. ...
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2011
daxia0022, utilizator
daca la un proces de genul asta, ii doare in cot pe judecatori...va dati seama cum va fi la mine, cand dl. petron turmentat v-a impinge bani sa scape, iar medicul legist nu-mi va da mai mult de 10 zile ingrijiri medicale, pentru ca trauma mea psihica nu o va contoriza nimeni.
Bravo dexia :D
Daca ai sti de cate ori am fost in situatia ta in diferite spete.... unde de obicei judecatorul ramanea masca insa.... degeaba, cel putin in cazul meu.
Sper ca pe 30 sa se pronunte pe exceptiile ridicate de tine si nu numai.
Blacky capul sus si nu te demoraliza. Gandeste pozitiv.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)