wolfman a scris:
Bafta multa dexia si sper sa dai tonul unei practici sanatoase pentru ca am multi prieteni in situatia ta care s-au saturat de camatari astia legali numiti generic "banci".
:training:
M-am intors ... si imi imi vine sa ... in tara asta nu se judeca dupa procedura deloc, sau cel putin nu la Tribunalul Bihor in complet format din 3 ... vai ...
Pe scurt:
-banca depune azi pe fax intampinarea la recursul meu
-eu ridic exceptia tardivitatii depunerii intampinarii sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai propune probe si a de a invoca exceptii procesuale sanctionate cu nulitatea relativa
-instanta pauza, ramane cu gura cascata
-nu se pronunta cu privire la exceptia mea
-imi amana cauza pe motivul necomunicarii motivelor de recurs depuse de OPC
-eu spun: ca am luat cunostinta de motivele de recurs depuse de OPC, si ca in conformitate cu CPC comunicarea se poate face si in sedinta
- ca numai eu pot invoca necomunicarea ca pe mine ma prejudiciaza
-instanta masca, rumoare in sala
-ca banca urmareste tergiversarea procesului, ca astfel nu mi se respecta dreptul la un proces in termen rezonabil conform CEDO
-instanta mi-o trozneste termen 30 mai ...
am crezut ca ii iau de gat ... pur si simplu instanta prin interventia ei a rupt echilibrulu procesului, banca nefiind prezenta, daca ar fi admis exceptia si am fi pus concluzii pe fond eram in avantaj ... X-(
dar ma-ma simtit bine, am constatat cu placere ca nu is mai destepti deloc decat mine, ca singura diferenta e ca ei is in sistem si eu inca nu ... mi-a facut o placere deosebita sa vad fata unei dintre judecatoare si remarca citita pe buze - asta stie procedura ... probabil ca nu au citit dosarul deloc, si exceptia invocata de mine i-a luat prin surprindere ... cu siguranta nu se asteptau la asa ceva nu din partea unei no name ... in 30 mai sigur ma vor lua in considerare ... sper sa fie totul in final bine. ...