avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
deci e bataie de joc ... oricum eu nu ma las ... daca doamne feri pierd merg pana in panzele albe ... da de ce nu se respecta regulile jocului? stiu ca e puerile ce spun ... noua ni se cere sa tim dumnezeieste si ei nu aplica :stunned: in ce tara traim?
blacky78 a scris:

daca la un proces de genul asta, ii doare in cot pe judecatori...va dati seama cum va fi la mine, cand dl. petron turmentat v-a impinge bani sa scape, iar medicul legist nu-mi va da mai mult de 10 zile ingrijiri medicale, pentru ca trauma mea psihica nu o va contoriza nimeni.
trauma ta psihica o contorizeaza medicul psiholog si cel psihiatru, care iti vor prescrie tratamente pentru a scapa de senzatiile naspa, de vise urate, cosmaruri...si nu te opreste nimeni ca dupa o luna sa nu te prezinti din nou la medicul legist, cu actele si retetele de la medici, sa nu iti dea alt certificat medico-legal!:D sa-ti pastrezi inclusiv bonurile de la medicamente, calmante etc.!:D
mie azi mi-a mers struna in instanta! =D> ma odihnesc putin si atac din nou comercialul :D
daxia, sa vezi ce uimiti vor fi cand vor primi notele de sedinta! :tooth:
:O furtul comis prin efractie...:O
Toader: nu exista concurs cu violarea ded domiciliu, este o infractiune complexa
C. Mitrache si Udroiu: exista concurs real cu conexitate etiologica

VOI ce parere aveti?

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)