avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
buna dimineata ... multam de :coffee: acu o savurez pe a doua ... joi va fi pe ordinea de zi a CSM un aspect important pt voi (pe ordinea de zi la punctul8.1) ... se face o analiza a memoriului referitor la organizarea unui examen la sfarsitul lui mai sau in iunie ... ideea care se desprinde e ca nu exista timpul efectiv necesar pt ca ... in 24 aprilie is Pastile, 1 Mai e zi nelucratoare, examenul de absolvire INM + examenele d e promovare ... totodata se subliniaza ca daca se organizeaza in iunie concursul (tot examen imi vine sa scriu ...) de fapt procedura se va finaliza in 3-4 luni adica pe cand e programat concursul din toamna ... se ma ispune ca daca nu se modifica legea si nu se poate organiza examen in august la INM se propune organizarea concursului in septembrie ... joi va fi o sedinta interesanta .... sa vedem la ce concluzii vor ajunge ....
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2011
daxia0022, utilizator
Eu raman la ideea mea ca nu trebuia sa mai organizeze un examen INM atata timp cat nu au modificat regulamentu si nici legea de OJ, lucru care l-au observat si ei intr-un final si ma bucur de asta. Astept si eu sedinta de joi sa vad ce surprize mai avem.
stii la cum se misca ei nu vor modifica legea si nu vor putea organiza un examen la INM - fara sa fiu rea pt noi ar fi cea mai buna solutie ... acu vom vedea ... nu m-am putut abtine si am calculat ca daca joi is de acord cu organizarea unui concurs in 29 mai (ultima duminica din mai) il publica saptamana viitoare ... probabil ca nu va fi asa dar cum va spuneam nu m-am putut abtine :D
Eu cred ca urmatorul examen va fi cam la data cand vine pe lume bebelusul meu, asa ca ramane pt la anul:(
gofy a scris:

Eu cred ca urmatorul examen va fi cam la data cand vine pe lume bebelusul meu, asa ca ramane pt la anul:(

adica tu nasti prin august-septembrie :D cum te simti si ce aduce barza?

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)