avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
wolfman a scris:

blacky78 a scris:

........ daca mi-a ajuta D-zeu sa intru in sistem, eu cu cu manuta mea ii denunt pe cei care iau mita... sa stea dracului acasa si sa-i lase pe alti sa faca meseria asta cu responsabilitate si demnitate.

Asta imi aduce aminte de o fosta colega care a intrat jude la o judecatorie mica si era foarte inversunata ca uni magistrati iau mita si nu ii mai prinde nimeni. Si uite ca a intrat si ea in sistem iar la doua luni dupa asta lua spaga de numa numa.
Nu fac nici o aluzie Blacky, sper sa nu te superi insa o parte din cunoscutii mei care au pasit pragul sistemului au uitat ce au jurat inainte de a intra in el.

eu nu ma supar, doar constat o realitate care, din nefericire pentru mine, "m-a lovit".
acestui domn care, dupa cum se vede starea lui normala este de ebrietate, i s-a dat la parchet SUP pentru ca fapta nu prezinta pericolul social al unei infractiuni...probabil pentru faptul ca doar a fost prins baut si nu a avut nimeni de suferit...
bag in foc si nu ma ard ca dl. a dat dreptul si a scapat...pentru ca se incearca si acum musamalizarea.
trebuia sa ma intalnesc cu politistul care se ocupa de caz...brusc a aparut altceva, iar acum nu ma mai contacteaza nimeni, doar sotia soferului care incerca sa ma convinga sa ne intelegem.
politia in loc sa-si faca treaba, insista sa ma inteleg cu el...pentru ca nu am castig de cauza.cand e un dosar penal...exista si un procuror care supravegheaza activitatea organelor de cercetare....cum l-ai vazut tu, asa l-am vazut si eu.

ma uimeste indiferenta asta si totusi printre victime a fost si un copil.

iar, in legatura cu colegii tai:"DA-I OMULUI PUTEREA SA VEZI CE CARACTER ARE".

Buna dimineata doamnelor si o zi faina va doresc alaturi de caffa de rigoare :coffee: si chef mult de munca.
Blacky proverbul se incadreaza foarte bine in contextul redat mai sus de mine insa nu functia schimba omul ci omul se schimba odata ajuns intr-o anumita functie. E cam acelasi lucru dar putin diferit.
Apropo de situatia ta, un bun prieten procuror imi povestea cum la inceput, cand nu avea experienta foarte multa politistii il cam faceau din tastatura la infractiunile indoielnice ca probe (influentau martori, treceau cu vederea probe care nu ajungeau astfel la dosar, dadeau incadrari aiurea, etc.).
Nu mai spun de situatiile in care in cazuri de retinere, aflandu-se in instanta si asteptind invinuitul, masina care il aducea "intarzia in trafic sau nu ajungea din cauza traficului".
buna dimineata tuturor ... o :coffee: sa ne trezeasca ... eu am senzatia ca vine Craciunul nu Pastele la ce frig s-a facut :( ... intr-adevar inceputul e greu ... pana cand reusesti sa te impui in fata domnilor politisti care practic considera ca un procuror tanar nu stie nimik cred ca e nasol ... pe de alta parte nu pot sa accept ca un om cinstit in momentul cand ajunge in sistem devine corupt ... ceva nu se leaga n toata situatia asta ... ca ajungi sa fii inlaturat din anumite cauze cand se observa ca esti corect ... la asa ceva ma astept ...
buna dimineata si :coffee: si :luck:
[ link extern ]

[ link extern ]

sa te iei cu mainile de par, nu alta!

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)