wolfman a scris:
blacky78 a scris:
........ daca mi-a ajuta D-zeu sa intru in sistem, eu cu cu manuta mea ii denunt pe cei care iau mita... sa stea dracului acasa si sa-i lase pe alti sa faca meseria asta cu responsabilitate si demnitate.
Asta imi aduce aminte de o fosta colega care a intrat jude la o judecatorie mica si era foarte inversunata ca uni magistrati iau mita si nu ii mai prinde nimeni. Si uite ca a intrat si ea in sistem iar la doua luni dupa asta lua spaga de numa numa.
Nu fac nici o aluzie Blacky, sper sa nu te superi insa o parte din cunoscutii mei care au pasit pragul sistemului au uitat ce au jurat inainte de a intra in el.
eu nu ma supar, doar constat o realitate care, din nefericire pentru mine, "m-a lovit".
acestui domn care, dupa cum se vede starea lui normala este de ebrietate, i s-a dat la parchet SUP pentru ca fapta nu prezinta pericolul social al unei infractiuni...probabil pentru faptul ca doar a fost prins baut si nu a avut nimeni de suferit...
bag in foc si nu ma ard ca dl. a dat dreptul si a scapat...pentru ca se incearca si acum musamalizarea.
trebuia sa ma intalnesc cu politistul care se ocupa de caz...brusc a aparut altceva, iar acum nu ma mai contacteaza nimeni, doar sotia soferului care incerca sa ma convinga sa ne intelegem.
politia in loc sa-si faca treaba, insista sa ma inteleg cu el...pentru ca nu am castig de cauza.cand e un dosar penal...exista si un procuror care supravegheaza activitatea organelor de cercetare....cum l-ai vazut tu, asa l-am vazut si eu.
ma uimeste indiferenta asta si totusi printre victime a fost si un copil.
iar, in legatura cu colegii tai:"DA-I OMULUI PUTEREA SA VEZI CE CARACTER ARE".