avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Mai la mine a inceput destul de groaznic saptamana ... sper sa nu continue la fel ... acu savurez :coffee:
Ceva sa iti transforme putin inceputul de saptamana [ link extern ]
... e minunat materialul ... da stiu ca schimbarea e in mine, de un an de zile stiu treaba asta, de un an de zile de cand am inceput sa invat ... si-i multumesc Celui de Sus ca mi-a deschis ochii si mi-a dat puterea sa incerc sa-mi schimb viata, sa nu mai stau si sa las sa treaca timpul, sa incerc sa fac ceva ... si sunt sigura ca munca imi va fi rasplatita ... asa ca spor dragilor si un dram de :luck:
........ dar uite ca sunt momente in care uitam ca solutia e in noi...
cum zice o buna prietena de-a mea "cel mai bun psiholog al meu sunt eu, dar cateodata mai am nevoie si de cineva aproape sa imi aminteasca asta"
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2011
wolfman, utilizator
de aia ai prieteni ... si e minunat cand esti inconjurat de oameni de calitate ....

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)