Buna dimineata si Hristos a inviat! ... savurand :coffee: de dimineata ma gandesc ca au trecut si Pastele, duminica e 1 mai ... dragilor incet incet ne indreptam spre vara ... timpul fuge efectiv tot asteptand cate ceva ... de acum inainte vom astepta concediile iar dupa aceea ... suntem in linie dreapta ... asa ca chiar daca mie una mi-e greu voi relua procedura civila ... o zi plina de soare tuutror ...
Adevarat a Inviat !!
Buna dimineata ... :coffee:
Cum ati petrecut pastele ?! La mine unul a fost super relaxant si calm, la cota 1400.
Si uite ca a trecut si pastele si mai sunt cateva luni pana la examen. :)
O saptamana usoara in continuare.
Hristos a inviat!
gofy, nu trebuie sa gandesti ca asta este ultimul tren! astfel de concursuri se vor organiza...eu asa cred! sunt acele instante "neatractive" ce au nevoie de personal...:)
am gasit fiolele pentru rexone si ieri dupa amiaza i-am facut prima doza...azi dupa amiaza mergem la cabinet pentru ultima doza...
cei care aveti caini, tratatii preventiv....daca pana azi la ora 17,00 e ok, am scapat!
ma duc la repetat de procedura civila...sa aveti spor!
Nu gandi asa ... trebuie sa fii optimista ... eu sunt sigura ca daca se inchide o usa alte doua se deschid ... nu pot spune ca nu mi-a trecut si mie prin cap faptul ca in toamna e posibil sa se dea ultima data pt cei cu vechime ... acu oricum nu depinde de noi ... iar cu siguranta faptul ca am invatat nu ne va prinde rau .. hai sa inchei intr-o nota optimista ... sa ne gandim anul 2012 este an electoral ... si concluzia o putem trage cu totii ... in purul stil romanesc care nu vad de ce s-ar schimba la anul nimik din ce a fost anul acesta nu va mai fi de actualitate ... criza va fi depasita, bani pt salarii vor fi (cat timp ... asta e alta poveste) .. si astfel concursuri se vor organiza ... ca doar e nevoie de voturi ...
Cum merge studiul ... eu ma lupt cu procedura civila ... Rexone unde esti????