salut!
sa-mi tineti pumnii pe 15 cand dau concurs pt. magistrat asistent :luck: ca, asa cum v-am zis, nu prea am invatat si sa vad ce pot azi si de maine, dupa instanta...
daca v-a lovit dorinta sa devenit avocati....cititi legea 51/95 cu toaaate modificarile! examenul nu-i atat de greu, dar este altfel de examen! in primul rand, se da scris si nu grila...de ceva ani incoace lumea se plange ca e greu...dar, eu va zic ca e mai usor decat la adm.magistratura :D eu am ajutat o fatuca sa invete pt.exam.de admitere de asta toamna ...si cam ce socoteli i-am facut eu (pe barem), cam aia a luat....
p.s. tematica e mult mai stufoasa dar :D lipsesc cedo
mai ... pe mine nu m-a lovit dorinta de avocatura ... dar din pacate trebuie sa gasesc solutii si pentru situatia financiara delicata in care ma aflu ... si desi nu vreau sa iau in calcul un esec in toamna ... incerc sa-mi asigur si varainta de rezerva ... din pacate faptul ca se da scris pe mine nu ma prea avantajeaza ... nu am excelat niciodata la acest gen de examene ... dar hai sa privim cu optimism si sa ma gandesc ... ca nu va fi nevoie de avocatura =D>
Deci am retinut bine. Bafta pe 15 rexone.
Nici pe mine nu ma incanta varianta examenului scris dexia. Imi aduce minte de anii de facultate cand imi smulgeam parul din cap pentru o fraza doua uitate care imi diminuau nota. Unde mai pui subiectivismul celor care corecteaza. La grila daca ai bifat corect nu are ce sa iti faca.
nu va plangeti :console:si nu credeti tot ce auziti din diverse surse! nu sunt subiectivi la corectat! nu sunt nici absurzi, in sensul ca nu vor sa stii, pe de rost, toata materia! :D
si apoi, daca stau bine sa ma gandesc, fiecare lucrati...fiecare invatati pt.magistratura....si...aveti si pe cine sa intrebati cum e in domeniu :D