avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Buna dimineata doamnelor.
Grea trezirea astazi pt mine :yawn:, ori de la vreme ori nu stiu.
Blacky felicitari si multi ani inainte.
Eu cu invatatul merg incet dar sigur inainte, desi mi-as dori sa avansez mai rapid avand in vedere ca mare parte din materie doar o repet, dar asta e. Inca ma lupt cu procedura penala (probele momentan)
O zi faina va doresc si caffa nelipsita :coffee:
Buna dimineata ... am baut doua :coffee: si incep sa ma trezesc ... multi ani inainte Blacky draga :love1:... important e ca avansam in fiecare zi un pic ... de preferat terminata materia cat mai repede si repetat de cat mai multe ori ... eu asta sper sa pot realiza ... in toamna am parcurs materia lejer o singura data si o data la foc automat in 40 zile ... acu sper ca voi reusi macar de 3-4 ori ... asa ca spor fratilor ...
La multi ani Blacky! :love1:
cat despre invatat....eu...contestatii la executare...preschimbari de termene, si ...multa practica:tooth:
sa aveti spor!
buna dimineata! eu...deja m-am intors acasa...si sper sa reusesc vreo 120 pag de procedura civila :thumbup:
voi???
Salutare, dragilor!
N-am mai intrat pe forum de ceva vreme, ca n-am invatat, dar acum am reluat, asa ca sunt iar in echipa...si poate va ajung din urma, ca vad ca sunteti pe la penal...
Eram cam depresive, dar de cand am reinceput sa invat, cred iarasi ca e posibil, si imi place sa invat, ma simt bine...
Succes, si sa va mearga bine!

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)