buna dimineata si o :coffee:
1.dizolvarea societatilor comerciale
2. termenele procedurale
3.incalcarea art.6 din Conv. si art.1 din Protocol 1 in hot.SC Ed.Orizonturi
eu am tras plicul cu subiectele....si se pare ca au fost cu totul altceva decat se astepta lumea ....:D
fiind scris, nu grila, nu stiu exact ce vor puncta si cum, chiar daca au afisat baremul...pe de alta parte, nu stiu ce au facut ceilalti 9....
la proba practica 1 pct.e pt.claritate, etc..., 2 pct.pt.considerentele hot., 2 pct.pt.indicarea textelor aplicabile....dar care e claritatea, ce considerente puncteaza si ce texte considera ca s-ar aplica....:-/
vom vedea spre sfarsitul saptamanii :D
Buna dimineata si succes rexone...
Ieri am avut o zi de munca pe branci ceea ce mi-a cam afectat destul de mult din timpul de invatat. Sper sa recuperez astazi.
Blacky ce mai faci, esti ok ?!
Dexia tu cum mai esti cu cea conjuctivita nu ti-a trecut ?
O zi faina va doresc tuturor :coffee:
buna dimineata tuturor .. si o :coffee: de la Oradea
Ochii sunt mai bine ... mai trebuie picaturi din cand in cand dar merge ... azi incep penalul :stunned: sa vad cum m-oi descurca ... am citit ordinea de zi a CSM - ului ... iar se pune in discutie memoriul cu organizarea unui concurs in prima jumatate a anului ... numa ca ma intreb care prima jumatate ca azi e 17 mai ... ce e important e faptul ca reiese in mod clar faptul ca in toamna se organizeaza ... acu unica dilema e cu noul Cod Civil si cu dorinta asta politica de a-l implementa obligatoriu cu toate ca Csm-ul nu e prea de acord ... o zi faina va doresc ... la noi a iesit soarele si deja ma simt mai bine :D