avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
de la cedo, la conc.de magistrati asistenti de ieri :D
rexone a scris:

de la cedo, la conc.de magistrati asistenti de ieri :D
Rexone, cum a fost? Te putem felicita?
buna dimineata si o :coffee:
1.dizolvarea societatilor comerciale
2. termenele procedurale
3.incalcarea art.6 din Conv. si art.1 din Protocol 1 in hot.SC Ed.Orizonturi
eu am tras plicul cu subiectele....si se pare ca au fost cu totul altceva decat se astepta lumea ....:D
fiind scris, nu grila, nu stiu exact ce vor puncta si cum, chiar daca au afisat baremul...pe de alta parte, nu stiu ce au facut ceilalti 9....
la proba practica 1 pct.e pt.claritate, etc..., 2 pct.pt.considerentele hot., 2 pct.pt.indicarea textelor aplicabile....dar care e claritatea, ce considerente puncteaza si ce texte considera ca s-ar aplica....:-/
vom vedea spre sfarsitul saptamanii :D
Buna dimineata si succes rexone...
Ieri am avut o zi de munca pe branci ceea ce mi-a cam afectat destul de mult din timpul de invatat. Sper sa recuperez astazi.
Blacky ce mai faci, esti ok ?!
Dexia tu cum mai esti cu cea conjuctivita nu ti-a trecut ?
O zi faina va doresc tuturor :coffee:
buna dimineata tuturor .. si o :coffee: de la Oradea
Ochii sunt mai bine ... mai trebuie picaturi din cand in cand dar merge ... azi incep penalul :stunned: sa vad cum m-oi descurca ... am citit ordinea de zi a CSM - ului ... iar se pune in discutie memoriul cu organizarea unui concurs in prima jumatate a anului ... numa ca ma intreb care prima jumatate ca azi e 17 mai ... ce e important e faptul ca reiese in mod clar faptul ca in toamna se organizeaza ... acu unica dilema e cu noul Cod Civil si cu dorinta asta politica de a-l implementa obligatoriu cu toate ca Csm-ul nu e prea de acord ... o zi faina va doresc ... la noi a iesit soarele si deja ma simt mai bine :D

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)