avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
buna dimineata!
raportul med.-leg. poate fi contestat! ciudat ca au dat decat 9 zile de ingrijiri! sa nu ajunga la 10 zile, sa nu se incadreze in 184!
Buna ziua si va invit la a doua caffa pe ziua de astazi cel putin pentru mine. :coffee:
Blacky, nu poti trage de par alea 9 zile sa ajunga la 10 ?;)
Raportul de expertiza psihiatrica ce cuprinde in el referitor la trauma Timeei ? Nu te poti folosi de el ?
Ati vazut ca s-a scos testul psihologic de la admitere?
Se poate contesta raportul medico-legal si ar fi pacat sa scape asa usor un asemenea specimen...data viitoare o sa faca la fel si poate fii mult mai grav
gofy a scris:

Ati vazut ca s-a scos testul psihologic de la admitere?

unde ai vazut asta?

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)