buna sara ... mie mi s-a agravat conjuctivita .. azi dimineata aveam niste ochi ... de broasca :tooth: ... azi am lasat mai moale cu calculatorul si am menajat ochii ... mi-am facut analizele si au iesit ok ... cu exceptia colesterolului care e o idee prea mare ... deh nu prea mai am timp de miscare daca tot cu ochii in carti is :sorry: va trebui sa iau masuri ... spor Rexone ca maine e vineri ... ioi cum trece timpul ... o seara placuta tuturor :hugall:
Haideti la o:coffee:
Si eu cu procedura civila " ma distrez" dar eu sun f " pe la inceputurile ei".....
Daxia, am facut si eu anu' trecut o conjunctivita virala de-am crezut ca-mi ies ochii..
Tratament faci? Ca sa stii ca nu e gluma....( de la gradi o achizitionasem...cel mic n-a luat-o, in schimb io am luat-o in plin :D..)
Si noi am inceput iar " sa mucim"..astia mici daca n-au una au alta, de te lasa rabdarile uneori...
Sper sa fie bine piticu' ca saptamana viitoare sarbatorim cei 5 anisori de viata!
Deja facem pregatiri.
Ce repede trece totusi timpul....( tot acu' in mai am implinit 10 ani de casnicie...)
Si apropos de trecerea rapida a vremii....s-aveti spor, ca acusi vine...vara, si-apoi....toamna!
V-am pupat!
Multe salutari de la Cluj........
Azi sunt ceva mai libera la lucru asa ca mi-am permis sa va scriu cate ceva.......Daxia ai mare grija cu ochii si cu conjunctivita.Eu am facut des in ultimii ani conjunctivita, ulcior-am o sensibilitate crescuta- si am ajuns la operatie inati cu ochiul stang apoi cu ochiul drept asa ca sa ai mare grija.
In alta ordine de idei, am avut o saptamana nebuna, tot cu succesiunile ma "chinui", desi le ador.Dar amavuto groaza delucru la servici, acasa problemele personale..care par sa oia sfarsit. Azi imi rezolv buletinul, luni imi fac intabularea la apartament si inchei contractul autentic si apoi chiar am scapat.
Va pup si spor in tot ce faceti
Salutari de la Oradea ... am grija cu ochii ... nu am citit nimik de 2 zile si mi-e ciuda dar ... am picaturi si deja sunt mult mai bine pana luni sunt ca noua :D ... o zi faina tuturor ...