daxia0022 a scris:
buna dimineata eu am citit ordinea de zi de joia asta ... si cel mai mult mi-a placut partea in care se evidentiaza ca la concursul din toamna se vor scoate in jur de 60-80 posturi la judecatori si 50 posturi la procurori ... se subliniaza ca inca e nevoie mare de oameni, ca nr celor intrati in sistem prin INM e mai mare decat al celor cu vechime cu exceptia 2010 - cand stim ce s-a intamplat in vara ... din vina cui oare? ca sunt instante pe care INM-istii niciodata nu le-au vrut si unica sansa de la ocupa am fost noi ... ca pe viitor e posibil ca nr recrutatilor sa scada foarte mult din cauza noilor coduri si implicit ca trebuie sa aiba grija la ce legislatie vor cere probabil macar anul asta ... asadar ... interesant ... asteptam din nou sedinta de joi...pana atunci spor ... eu ma delectez cu penal general
Eu una nu ma mai entuziasmez de ce va fi joi
Parca vad ca iar se amana
Eu sunt la servici, fac grile de la examenul din promovare in functii de anul acesta
Aici nu pot invatanicium , parca e jungla. Cu invatatul sunt la contracte, contractul de consumatie, dar marturisesc ca nu am luat in ordine contractele