avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Salutare, dragilor, ce mai faceti?
Ati vazut ce frumos a solutionat CSM-ul " chestiunea " ( memoriu, concurs in prima?! parte a anului, resurse umane, politica de personal, bla-bla)- se amana!
...minunat, ca la instanta...
Nu imi faceam prea mari iluzii, dar cand am vazut ca se reitereaza chestiunea memoriului, am avut un usor sentiment de culpa, chiar o senzatie de lasitate, mi-am zis " uite la astia cu memoriul, te pomenesti ca rezolva de-un examen":D, si eu ca un trantor las si lenes, nu m-am implicat, da` m-oi inscrie la concurs, profitand de actiunea celorlalti...
Noah, dupa cum s-a dezbatut si solutionat problema, s-a vazut cata importanta prezinta, si cat de in serios a fost luat memoriul...eu am ramas cu lasitatea si cu deziluzia, semnatarii memoriului numai cu deziluzia...
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2011
blaze, utilizator
buna dimineata eu am citit ordinea de zi de joia asta ... si cel mai mult mi-a placut partea in care se evidentiaza ca la concursul din toamna se vor scoate in jur de 60-80 posturi la judecatori si 50 posturi la procurori ... se subliniaza ca inca e nevoie mare de oameni, ca nr celor intrati in sistem prin INM e mai mare decat al celor cu vechime cu exceptia 2010 - cand stim ce s-a intamplat in vara ... din vina cui oare? ca sunt instante pe care INM-istii niciodata nu le-au vrut si unica sansa de la ocupa am fost noi ... ca pe viitor e posibil ca nr recrutatilor sa scada foarte mult din cauza noilor coduri si implicit ca trebuie sa aiba grija la ce legislatie vor cere probabil macar anul asta ... asadar ... interesant ... asteptam din nou sedinta de joi...pana atunci spor ... eu ma delectez cu penal general
daxia0022 a scris:

buna dimineata eu am citit ordinea de zi de joia asta ... si cel mai mult mi-a placut partea in care se evidentiaza ca la concursul din toamna se vor scoate in jur de 60-80 posturi la judecatori si 50 posturi la procurori ... se subliniaza ca inca e nevoie mare de oameni, ca nr celor intrati in sistem prin INM e mai mare decat al celor cu vechime cu exceptia 2010 - cand stim ce s-a intamplat in vara ... din vina cui oare? ca sunt instante pe care INM-istii niciodata nu le-au vrut si unica sansa de la ocupa am fost noi ... ca pe viitor e posibil ca nr recrutatilor sa scada foarte mult din cauza noilor coduri si implicit ca trebuie sa aiba grija la ce legislatie vor cere probabil macar anul asta ... asadar ... interesant ... asteptam din nou sedinta de joi...pana atunci spor ... eu ma delectez cu penal general
Eu una nu ma mai entuziasmez de ce va fi joi
Parca vad ca iar se amana
Eu sunt la servici, fac grile de la examenul din promovare in functii de anul acesta
Aici nu pot invatanicium , parca e jungla. Cu invatatul sunt la contracte, contractul de consumatie, dar marturisesc ca nu am luat in ordine contractele
draga mea ... nici pomeneala de entuziasm ... le luam asa cum vin ... de exemplu acum nu reusesc si pace sa imi limpezesc mintile referitor la cum se aplica art 8 din Cpc ... daca ma ajutati voi dau o :coffee: ...
Va salut si eu si din estul tarii.
Sunt in varuieli si ma apuca draci ca nui reusesc sa mai invat dar sper sa termin pana vineri, insa cu toate astea debordez de optimism, nu's de ce. Spor sa aveti in tot ce faceti si numai de bine sa auzim.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)