avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
ceau la voi ... eu sunt tare suparata ... de dimineata am aflat ca domnu meu mai pierde 550 lei din salar .... a dat bou de Igas un ordin prin care li se mai taie din bani ... deci simt ca o iau razna ... in rest termin penal general ... si continuu cu cel special... luni trebuie sa se pronunte in procesul cu banca ... ma rog Celui de Sus sa ii lumineze ... o zi cat se poate de frumoasa in conditiile date ...
E ultima sansa..din pacate pentru mine a trecut deja si astept binele de dupa rauB-)
da ... si eu cred ca e ultima sansa ...
Neata ... :coffee:
Am fost in varuieli dar acum sau terminat si ma bucur tare. Nu prea am reusit sa mai intru insa vad ca sunteti pe baricade cu serviciul si invatatul. Bravo.
O saptamana buna si spor la invatat. :D
wolfman a scris:

Neata ... :coffee:
Am fost in varuieli dar acum sau terminat si ma bucur tare. Nu prea am reusit sa mai intru insa vad ca sunteti pe baricade cu serviciul si invatatul. Bravo.
O saptamana buna si spor la invatat. :D
Neata si sa aveti o saptamana buna la toate........
Eu trebuia sa termin ieri contractele dar nu am reusit, mai am contractul de depozit. O sa il termin azi si cu asta am trecut o data prin materie......Nu e asa de rau.VA pau si sa av eti spor in tot ce faceti

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)