avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Buna dimineata, dragilor! Cum vi se arata ziua de azi?
Eu am azi o zi libera , si vreau sa mai recuperez din intarzieri...
Si , cum zice wolfman, :coffee:, ca pe vremuri...
buna dimi!
cica, noul cod penal nu ar intra in vigoare la 1 oct. 2011.
fac un experiment cu codul civil...si dupa aceea le baga pe toate la kilogram:DX-(
si bineinteles si noi vom face parte din experimentX-(

am revenit si eu pritre voi si am inceput cu procedura penala....iubirea vietii mele#-o
blacky78 a scris:

buna dimi!
cica, noul cod penal nu ar intra in vigoare la 1 oct. 2011.
fac un experiment cu codul civil...si dupa aceea le baga pe toate la kilogram:DX-(
si bineinteles si noi vom face parte din experimentX-(

am revenit si eu pritre voi si am inceput cu procedura penala....iubirea vietii mele#-o
Neata, dragilor!
Ma bucur ca ti-ai revenit blacky, stiam ca esti ambitiosa si increzatoare in puterile tale;)
Eu am reinceput cu materia de la capat, dar cu penalul general, sper ca pe duminica sa il pot termina daca totul va merge bine...
Va pup si sa aveti spor:)
Buna dimineata si din partea mea cu intarziere si caffa de rigoare :coffee: (eu sunt abia la prima)
Ma bucur ca s-a repopulat topicul si ca incepem incet incet sa intram in febra examenului caci mult nu mai este si trebuie sa fim in priza si pregatiti. Eu am terminat proc penala si vreau sa repet pana duminica penalul general si special asa de proba sa nu las prea mult timp intre materii sa nu se uite. (pe CP imi ia cam 1h30m partea generala si tot la fel si partea speciala, apoi cam o zi doua teoria si jurisprudenta; ma rog am ajuns la performanta sa termin tot penalul intr-o saptamana asa in mare - nu o luati ca pe o lauda din partea mea caci doar ma bucur de lucrurile sus mentionate si am vrut sa le impartasesc cu voi).
Spor la toate :D
wolfman a scris:

Buna dimineata si din partea mea cu intarziere si caffa de rigoare :coffee: (eu sunt abia la prima)
Ma bucur ca s-a repopulat topicul si ca incepem incet incet sa intram in febra examenului caci mult nu mai este si trebuie sa fim in priza si pregatiti. Eu am terminat proc penala si vreau sa repet pana duminica penalul general si special asa de proba sa nu las prea mult timp intre materii sa nu se uite. (pe CP imi ia cam 1h30m partea generala si tot la fel si partea speciala, apoi cam o zi doua teoria si jurisprudenta; ma rog am ajuns la performanta sa termin tot penalul intr-o saptamana asa in mare - nu o luati ca pe o lauda din partea mea caci doar ma bucur de lucrurile sus mentionate si am vrut sa le impartasesc cu voi).
Spor la toate :D
Felicitari.....ma bucur ca ati inceput sa va mobilizati ca timmpul trece asa de repede
O intrebare, Wolfman, de unde citesti jurisprudenta ?
Spor

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)